TEN vorbește despre diferențele dintre modul în care se simte când este cu NCT, WayV și SuperM

TEN a promovat atât cu NCT, cât și cu WayV și SuperM. Care este diferența atunci când petrece timp cu membrii celor trei grupuri?

Ca parte a promoțiilor sale cu „Paint Me Naked”, TEN a fost invitat special în cel de-al 3-lea episod al  „Get Real Season 2” de la DIVE Studios. În timpul episodului, TEN, alături de Peniel din BTOB, Ashley din Ladies’ Code și Junny, au oferit fanilor o consultație improvizată despre preocupările lor. 

Un fan a dezvăluit că simte un gol pentru că nu se poate „conecta” cu niciunul dintre prietenii săi. De asemenea, a dezvăluit că a încercat să facă ceea ce le place prietenilor și să  gândească la fel ca ei, dar că rezultatul a fost zero. Gazdele i-au sugerat să nu se străduiască prea mult pentru a „se conecta” cu nimeni. Ei au ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pentru fan este să fie el însuși.

În timp ce răspundea fanului, TEN s-a oferit ca exemplu. El a spus: „Ca la NCT, pentru că m-am antrenat cu ei când eram ca un mic, așa că, deși nu-i mai întâlnesc de un an, suntem încă prieteni”. El a continuat: „Este ca și cum vibrez cu membrii NCT ca și cu cei mai buni prieteni, iar cu WayV, este la fel ca vibrațiile de familie”. Apoi a adăugat că organizează adesea cu ei seară de cină, noapte de film și multe altele.

Cât despre membrii SuperM, TEN a precizat că se simte cu ei ca și cu niște prieteni de la universitate.

Puteți urmări videoclipul de mai jos:

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s