9 motive ce ne fac un pic obsedați cu Junho din 2PM

9 Reasons Why We’re All A Little Obsessed With 2PM’s Junho

Probabil că auzim multe despre Junho în ultima perioadă. Fiind unul din cei șase membri 2PM, el acum este peste tot în Coreea. Cu un farmec neconvențional, și o abilitate de a fi talentat în practic tot ce face, Junho i-a cucerit pe mulți de-a lungul anilor, și chiar mai mult în aceste zile.

Dacă căutați un motiv (sau câteva) să deveniți un nou fan, sau dacă doriți să vă amintiți de ce el e atât de bun, hai să vedem care sunt nouă cele mai importante motive datorită cărora suntem un pic (sau mai mult) obsedați de Junho.

El dansează bine. Și arată foarte bine când dansează.


Junho este cunoscut ca unul din cei mai buni dansatori din grup. De fiecare dată când își face apariția la o emisiune, prezentatorii îi cer să arate un dans, iar câteodată îi cer să concureze cu alți dansatori – chiar e bun. Junho nu este doar bun la dansul acrobatic – el are acel tip ce mișcări și talent care îți face inima să bată mai tare.

Vedeți clipul video din 2009 de mai jos, pentru a vă convinge:

El este un actor, unul foarte talentat


Junho a debutat în filmul „Cold Eyes”. Imediat după debut, publicul a fost destul de impresionat cu partea lui din film. Chiar dacă a avut un rol mai mic, el a demonstrat că talentul lui actoricesc este universal, arătând emoții diferite. El a continuat să joace mai multe roluri în mai multe drame, care continuă să fie discutate până acum. Rolurile lui în dramele „Memory”, „Good Manager”, „Just Between Lovers” și „Confession” sunt toate roluri memorabile.

Vedeți mai jos fragmentul cu el din drama „Just Between Lovers” care arată clar ce actor bun este:

El are acești ochi ca de curcubeu atunci când zâmbește


Nu e nevoie de multe explicații. Zâmbetul lui Junho și ochii lui ce râd pot lumina și cele mai întunecate zile.

Junho vorbește două limbi


Fanii au fost încântați să afle o parte din viața de zi cu zi a lui Junho, când acesta a apărut ca invitat la emisiunea „Home Alone” („I Live Alone”). Viața lui pare să fie foarte activă, întrucât el alege să-și trăiască zilele fiind destul de productiv. Unul din abilitățile pe care a continuat să le dezvolte este limba japoneză. El este un cântăreț activ în Japonia – unul cu destul de mult succes în această țară – și preferă să converseze casual în japoneză. După cum a fost dezvăluit la emisiune, el este destul de fluent!

El iubește pisicile


O altă parte din viața lui, dezvăluită la „Home Alone”, este faptul că el are câteva pisici. El are o slăbiciune pentru ele, salvând câteva pisici. La emisiune el a spus că a salvat câteva feline pentru că aveau acea privire tristă în ochii lor. Ce inimă bună are, nu-i așa?

Este un producător viclean


El a produs și a compus toate melodiile de pe al doilea album mini japonez „FEEL”, lansat în 2014. Pe lângă aceste melodii, Junho a compus multe alte piese ce au apărut în albumele trupei 2PM.

Mai este este melodia „FEEL”, produsă în întregime de Junho:

El este plin de compasiune


Junho este un ambasador de onoare al „24 Hour Famine”, ținut de organizația World Vision. Inițiativa este să fie recunoscute țările din lumea a treia și despre suferința prin care ei trec din cauza lipsei resurselor de hrană. A fost dezvăluit și faptul că el a susținut material un copil încă din anul 2010.

El a spus odată: „Să ajut pe alții este un tip de influență pe care aș dori să o am.”

Junho este foarte bun la scenele de sărut


Idolul are destul de multe scene de sărut, din drame și filme, ca să convingă publicul să el sărută destul de bine. Pasiunea și sentimentele pe care le pune în aceste scene vă va face inima să tresară!

Vedeți mai jos scena de sărut din drama „Memory” care a strâns un număr destul de mare de vizualizări:

El muncește din greu și este plin de energie pozitivă


Fanii îl numesc „ambițiosul Junho” pentru că este pasionat în tot ce face. El a avut mereu această energie de când era un copil, probabil de asta el are tot acest succes astăzi. El are multe trăsături, care îl fac atât de atractiv și admirabil!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s