7 idoli k-pop care au recunoscut că nu ar putea trăi fără cafea

7 Relatable K-Pop Idols Who Are Self-Professed Coffee Addicts

Chiar și artiștii noștri preferați sunt tot oameni când vine vorba de trezit dimineața!

Cafeaua este renumită pentru conținutul ridicat de cofeină, care te pune pe picioare în diminețile mai somnoroase, și pentru aroma sa deosebită, dar asta nu înseamnă că toată lumea este un fan al băuturii.

Din fericire pentru cei dintre noi care pur și simplu nu pot trăi fără cafea, nu suntem singuri – unii idoli sunt, de asemenea, mari iubitori ai cafelei! Iată aici o listă cu doar câțiva dintre cei care s-au auto-denunțat ca fiind dependenți de cafea!

Jaemin din NCT

Jaemin este știut ca fiind un mare fan al cafelei, iar toleranța sa la cofeină a uimit mulți oameni, printre care și membrii NCT. Încercați rețeta lui specială de preparare a cafelei pe propriul risc!

Hyunjin din LOONA

Hyunjin este o altă mare iubitoare a cofeinei; ea a spus chiar și că probabil bea mai multă cafea decât apă într-o zi! Per medie, Hyunjin bea în jur de trei căni de cafea pe zi, preferata ei fiind nimeni alta decât americano cu gheață!

Seungkwan din Seventeen

Se pare că sursa energiei binevoitoare cu care Seungkwan își bucură mereu fanii este, desigur, tot cafeaua! Până și S.Coups, liderul grupului, i-a spus că ar trebui să o ia mai ușor când vine vorba de cofeină…

Jang Won Young

Fostele membre IZ*ONE spuneau ca Wonyoung e puțin obsedată de cafea, și chiar și ea a recunoscut acest lucru, dar latte-urile cu vanilie și gheață vor rămâne mereu slăbiciunea ei!

Xiumin din EXO

Fanii mai vechi ai grupului știu deja de dragostea pe care o poartă Xiumin cafelei, și se pare că el chiar e un iubitor norocos al băuturii, deoarece în trecut a avut până și onoarea să învețe de la un profesionist cum să prepare cele mai gustoase cafele.

Jisoo din BLACKPINK

Jisoo e genul de persoană care ar bea un americano cu gheață chiar și atunci când îi este frig de îi îngheață oasele, fiind deci o mare fană a cafelei!

Suga din BTS

Alături de somn, pe lista lui Suga de lucruri care îl fac fericit se află și cafeaua. Ce bine că măcar sunt amândouă acolo, deoarece își poate susține astfel stilul de viață ocupat!

Vă considerați și voi dependenți de cafea ca acești idoli? Spuneți-ne în comentarii!

Sursa

3 gânduri despre „7 idoli k-pop care au recunoscut că nu ar putea trăi fără cafea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s