Cube Entertainment a decis de la bun început ca Soojin să plece din (G)I-DLE

Se pare că decizia ca Soojin să plece din (G)I-DLE a fost de mult timp luată.

Pe 14 august, a fost anunțat faptul că Soojin va părăsi trupa (G)I-DLE. Cube Entertainment a luat această decizie în urma controversei de bullying din luna februarie în care a fost implicată artista.

Potrivit unui reportaj exclusiv de la Sports Kyunghyang, Cube Entertainment deja luase decizia ca Soojin să părăsească (G)I-DLE chiar din momentul în care a ieșit la iveală controversa de bullying. Cu toate acestea, compania a dat declarația oficială în privința plecării abia pe 14 august.

Sports Kyunghyang de asemenea a dezvăluit că decizia ca Soojin să plece din (G)I-DLE a avut legătură cu activitățile trupei, deoarece controversa în care a fost implicată, a avut un efect negativ asupra (G)I-DLE, atât individual, cât și la nivel de trupă. Când incidentul de bullying al lui Soojin a fost făcut public, Cube Entertainment a declarat că aceasta își va suspenda temporar activitățile.

Inițial, Soojin a negat scandalul de violență, iar când actrița Seo Shin Ae și-a dezvăluit experiențele, Soojin indirect a cerut să-i dea un răspuns, negând astfel afirmațiile. Cu toate acestea, controversa a luat proporții din ce în ce mai mari pe măsură ce Seo Shin Ae a continuat să dezvăluie experiențele sale personale.

Într-un final, Sports Kyunghyang a dezvăluit câ atât Cube Entertainment, cât și celelalte membre (G)I-DLE consideră că nu mai pot amâna activitățile trupei din cauza controversei lui Soojin, fapt ce a condus la excluderea din trupă.

Sursa: koreaboo

 

Un gând despre „Cube Entertainment a decis de la bun început ca Soojin să plece din (G)I-DLE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s