HYBE ar dori să le aducă pe Kim Chaewon și Miyawaki Sakura de la IZ*ONE în noua lor trupă de fete?

Zvonuri din industrie dau drept sigur faptul că agenția HYBE și-ar dori ca din trupa de fete pe care o pregătește de debut împreună cu  Source Music să facă parte și membrele IZ*ONE.

Potrivit unui raport exclusiv al Star News, Kim Chaewon ar fi semnat deja cu HYBE după ce a acceptat un contract cu agenția la sfârșitul lunii iunie. Fosta ei agenție, Woollim Entertainment, și HYBE, ar fi parafat un acord de confidențialitate. Astfel, Kim Chaewon ar face parte din noul grup de fete de la HYBE și Source Music.

Se crede că noul grup de fete este format din cinci membrie iar două sau trei dintre ele ar fi conectate cu show-ul Produce 48 și cu IZ*ONE. Există șansa ca una dintre membre să fie o stagiară care a participat la Produce 48, dar nu a fost selectată pentru a fi membră a proiectului IZ*ONE.

Șursele mai spus și că Miyawaki Sakura este, de asemenea, puternic curtată pentru a se alătura grupului de fete, dar că posibilitatea aducerii sale este întârziată din cauza dificultății negocierilor dintre HYBE și reprezentanții ei japonezi.

HYBE este, de asemenea, în negocieri cu o altă membră nenumită, dar se spune că acea persoană este mai mult interesată de actorie, decât să cânte, astfel încât procesul de recrutare nu merge la fel de bine.

Dacă HYBE își lansează noul grup de fete așa cum era planificat, vor avea o trupă cu susținere imediată atât pe piața coreeană, cât și pe cea japoneză, valorificând piața creată de proiectul IZ*ONE.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s