Kris Wu a fost oficial arestat în China sub suspiciunea de viol

Kris Wu Officially Arrested On Suspicion Of Rape In China

Kris Wu a fost oficial arestat în China.

Global Times, un ziar chinez în limba engleză aflat sub cotidianul People’s Daily, a raportat la 16 august că „idolul pop chinez-canadian Kris Wu Yi Fan a fost arestat sub suspiciunea de viol”, au declarat luni procurorii din districtul Chaoyang din Beijing. ”

Kris Wu a debutat în trupa EXO în 2012, dar a părăsit grupul în 2014 din cauza unor probleme care implicau contractul său cu SM Entertainment. După un arbitraj în instanță, SM Entertainment și Kris Wu au ajuns la o soluție prin care contractul său cu SM Entertainment va rămâne valabil până în 2022, conform contractului său inițial.

După ce a promovat în calitate de cântăreț, actor, model și producător în China, Kris Wu a fost reținut de poliția din Beijing pe 31 iulie pentru suspiciune de viol. Artistul a fost acuzat de abuz sexual de către studenta Du Meizhu, în vârstă de 19 ani. Du Meizhu a declarat că există multe alte victime în afară de ea, inclusiv alte minore.

Kris Wu a negat imediat acuzațiile, dar mărcile care l-au numit pe Kris Wu ca model au terminat rapid legăturile cu el, iar contul său oficial de pe rețelele socializare a fost șters după reținerea sa.

În timp ce ancheta era în desfășurare, o altă persoană care pretindea că este victimă a abuzurilor sexuale comise de Kris Wu a apărut în Statele Unite. Pe 11 august, site-ul de știri chinez din SUA, China Press, a raportat că o chineză care locuiește în Los Angeles, denumită „A”, a mers recent la avocatul Jing Wang pentru a cere sprijin legal, susținând că a fost abuzată sexual de Kris Wu acum cativa ani.

Studența chineză de schimb „A” nu avea încă 18 ani după metoda de calcul a vârstei internațională la momentul în care participase la întâlnirea fanilor a lui Kris Wu din Los Angeles. „A” a schimbat ID-urile de WeChat cu Kris Wu și ea ar fi fost abuzată sexual a doua oară când s-au întâlnit.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s