Cele mai rele tipuri de fani k-pop

Fiecare fandom are uscăciunile lui!

În ultimii ani, industria k-pop-ului s-a bucurat de o rapidă ascensiune în popularitate, iar acest lucru vine și cu părți negative. Putem spune că dintotdeauna, în k-pop au existat fani ale căror comportamente sunt foarte greu de suportat de alte persoane și chiar și de ceilalți fani k-pop. Să vedem care sunt aceștia!

1) Fanii posesivi

Nu doar că sunt prezenți peste tot, dar acești fani sunt dispuși să îi atace pe ceilalți idoli indiferent de care este adevărul. Cel mai bun exemplu este când o artistă se apropie de un idol k-pop, iar fanii posesivi comentează – „Hei, stai departe de idolul meu!”,  „Îl vei seduce?” și „O pipiță care nu poate trăi fără un bărbat”.

Kill me GIF - Find on GIFER

2) Cei care tot întreabă „Cine e ăsta?”

În secțiunea de comentarii ale articolelor unde sunt apreciați idolii k-pop sau sunt comparați, mereu veți găsi persoane care comentează – „Daa, dar cine e ăsta?”. 

Adevărul e că acești fani știu despre cine e vorba în postare, dar se prefac că nu știu. Această întrebare ridicolă are o semnificație ascunsă – aceea că respectivul/respectiva nu merită atenția mea.

3) Fanii specializați în critică

Body shaming-ul mereu a reprezentat o problemă în k-pop. Deși este foarte criticat, încă există fani care pun frumusețea deasupra celorlalte calități. Pentru acești fani, nu e suficient ca idolii să fie frumoși, ci perfecți.

Dacă un idol este mai plinuț, el va fi criticat – „Ești prea gras/grasă! Nu crezi că ar trebui să mai slăbești?” și „Arată ca un porc”. Dar dacă idolii ar slăbi, tot vor fi criticați, primind comentarii de tipul – „E prea slab/slabă” și „Ar trebui să te oprești din slăbit”.

Într-o țară unde 7 din 10 persoane au apelat la bisturiu, devenind ceva normal, dacă un idol și-ar face o intervenție estetică, ar deveni subiect de scandal.

4) Fanii care sunt contra relațiilor idolilor

Cei mai obsesivi și nebuni fani. Cu acest tip de fan nu e de joacă, întrucât odată ce devine gelos că un idol se întâlnește, repercursiunile sunt la scară mare. Ceea ce e absurd, deoarece acum 80% dintre idoli se întâlnesc, chiar și cei novici.

Fanii care află de relațiile idolilor lor, încep să plângă și să înjure cuplul în mediul online. Unii fani chiar trec de limită și se auto-mutilează și amenință că se sinucid. Doar despărțirea îi face să se oprească.

Dacă relația ajunge să fie dezvăluită de presă, de cele mai multe ori, cuplul se desparte din cauza presiunii. Chiar și la idolii care au peste 30 de ani, există fani care îi critică și sunt determinați să-i oprească să aibă relații.

K pop mayday disapproval GIF - Find on GIFER

Ce părere aveți?

Sursa: kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s