Song Ji Hyo se alături lui Yoo Jae Suk și îl tachinează pe Kim Jong Kook în „Running Man”

Song Ji Hyo Joins Yoo Jae Suk In Teasing Kim Jong Kook About Their “Love Line” On “Running Man”

Yoo Jae Suk continuă în misiunea sa de a-l face pe Kim Jong Kook următoarea țintă de care să se ia în Running Man, după plecarea lui Lee Kwang Soo.

În episodul de pe 22 august, invitatele au fost Heo Young Ji și Lee Young Ji. Prima bătălie din “Young Ji vs. Young Ji” a fost în dans, unde fetele au trebuit să danseze cu energie, deși era destul de dimineață.

După ce Heo Young Ji, Song Ji Hyo și Jun So Min au dansat pe melodia I’m Your Girl de la trupa S.E.S, Yoo Jae Suk a spus glumind – „Ji Hyo, Jong Kook crede că arăți drăguț.” Kim Jong Kook auzind astea, i-a zis revoltat – „Nici măcar nu te uitai la mine! Nici măcar nu te-ai uitat la fața mea! Mi-ai văzut fața?”, iar apoi Song Ji Hyo l-a tachinat – „Eram atât de drăguță?”

Mai târziu, membrii Running Man au jucat un joc în care făceau o descriere cuiva, iar persoana căruia i se potrivea cel mai bine, trebuia să răspundă (de obicei, descrierea e ori jenantă ori e o insultă).

Song Ji Hyo, care era în aceeași echipă cu Yoo Jae Suk, a strigat – „Iubitul meu”, iar după câteva secunde de reticiență, Kim Jong Kook a răspuns.

Apoi, Jun So Min a profitat de această șansă și a apelat la același truc, însă cu Yang Se Chan, care la fel precum colegul său, a răspuns cu mare reticiență. Yoo Jae Suk le-a complimentat pe cele două actrițe, iar HaHa a comentat – „E fascinant cum cele două au un partener pe care să-l strige.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s