Actorul Song Kang a fost șocat de aspectul lui Jin din BTS

Actorul și membrul KNK Song Kang a împărtășit recent o poveste despre cum l-au întâlnit pe Jin pentru prima dată în persoană. El a fost extrem de impresionat de aspectul său.Song Kang a acordat o serie de interviuri la finalul K-dramei „Nevertheless”, una din cele mai discutate seriale recente de pe internet.

Internauții au descoperit într-un interviu filmat că idolul l-a cunoscut pe Jin din BTS și că a fost complet uimit de apariția pe viu a super vedetei.

În timpul interviului, reporterul l-a menționat mai întâi pe Jin, spunând: „Jin, alma mater-ul tău, a devenit un idol după ce a visat să devină actor, nu?” Dând din cap pasional, Song Kang a răspuns: „L-am văzut odată la școală”.

El a continuat: „Într-o zi, am văzut un bărbat care se apropia, care era atât de arătos. L-am întrebat pe colegul meu de clasă cine este și am aflat că este Jin. M-am gândit: „Trebuie să arăt frumos ca el pentru a debuta ca MC? Uitându-mă la el în prima zi de antrenament mi-a picat fața. Jin arată mult mai frumos decât te poți aștepta atunci când îl vezi de fapt în persoană. Jin este atât de frumos, încât stând lângă el mă face să par relativ urât”.

Song Kang spune că îi este foarte recunoscător lui Jin și personalității sale uimitoare, care l-au ajutat să se acomodeze foarte repede când a devenit stagiar. Jin îl susține în continuare pe Kang, împărtășind uneori din experiența sa cu el. „Este Jin. Am putut să mă adaptez rapid la ucenicie datorită lui.  Când l-am întâlnit prima dată, am fost atât de recunoscător. pentru că m-a invitat să mă duc să mănânc Naengmyeon (tăiței reci) cu el, ceea ce rămâne viu în memoria mea. Chiar și după ce a debutat și a devenit ocupat, el mă contactează la fel ca întotdeauna și îmi dă sfaturi bune, ceea ce mă impresionează,”.

Jin este supranumit și un magnet pentru actori, fiind apropiat de multe celebrități din industria filmelor. 

 

Sursa

 

Un gând despre „Actorul Song Kang a fost șocat de aspectul lui Jin din BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s