Lucas din NCT își cere scuze după acuzațiile că și-a manipulat și înșelat iubita + SM anunță că își suspendă activitățile de promovare

Lucas din NCT se retrage momentan din toate activitățile.

După ce presupusa fostă iubită a lui Lucas a susținut că idolul a abuzat-o emoțional și că i-a luat bani, încă 2 internauți s-au prezentat pentru a-l acuza de comportament similar. Pe 25 august, o persoană a adăugat alte afirmații, spunând că membrul NCT o suna în mod abuziv. Lucas a postat acum scuze pe Instagram:

Acesta este Lucas.

Îmi cer sincer scuze celor răniți de faptele mele greșite. Dacă mi se va da ocazia, aș dori să-mi cer scuze personal.

De asemenea, îmi cer sincer scuze fanilor, care mi-au acordat multă dragoste și sprijin, din cauza acestui incident.

Când m-am uitat la situația din ultimele zile, m-am uitat înapoi la acțiunile mele din trecut și am reflectat cu adevărat asupra mea. Privind înapoi la comportamentul meu din trecut, a fost cu siguranță greșit și am aruncat în mod iresponsabil sprijinul pe care mi l-au oferit fanii de mult timp.

Încă o dată, aș dori să le spun scuze tuturor celor care se simt dezamăgiți de acțiunile mele. Pentru ca acest lucru să nu se mai repete, voi suspenda toate activitățile planificate pentru a avea timp să reflectez.

În cele din urmă, îmi cer scuze membrilor mei, personalului companiei, diferiților parteneri de afaceri și oficialilor posturilor de radiodifuziune, de asemenea, pentru că am provocat rău.

Îmi pare rău cu adevărat.

De asemenea, SM Entertainment a lansat o declarație oficială prin care anunța suspendarea promoțiilor lui Lucas:


Bună ziua, acesta este SM Entertainment.

Ne pare rău că v-am îngrijorat din cauza problemelor de viață privată ale artistului nostru Lucas.

Recunoaștem seriozitatea problemei și am decis să suspendăm lansarea întregului conținut în care apare Lucas din WayV și a single-ului „Jalapeno” al lui Hendery (piesa, MV-ul etc.).

Lucas reflectă profund pentru că a provocat pagube și dezamăgirii pentru faptele sale greșite, iar compania se simte responsabilă și pentru lipsa managementului artistului.

Încă o dată, ne cerem scuze profunde multor oameni, inclusiv fanilor, pentru că am provocat îngrijorare din cauza problemei vieții private a lui Lucas. 

Sursa

5 gânduri despre „Lucas din NCT își cere scuze după acuzațiile că și-a manipulat și înșelat iubita + SM anunță că își suspendă activitățile de promovare

  1. Kim Autor post

   se pare ca el a negat si ca tipa care l-a acuzat initial a spus ca este o gluma. totusi noi traducem stiri de pe site-uri oficiale si deocamdata astea sunt declaratiile oficiale ale lui si ale agentiei.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Pingback: Fosta iubită a lui Lucas din NCT face noi dezvăluiri – „El crede că fanele sunt concubinele sale” | K-POP ROMÂNIA

 2. Pingback: A fost dezvăluită relația dintre Joy și Crush pentru a ascunde scandalul lui Lucas? | K-POP ROMÂNIA

 3. Pingback: Lucas anulează zborul său spre China + promoțiile WayV rămân suspendate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s