Fosta iubită a lui Lucas din NCT face noi dezvăluiri – „El crede că fanele sunt concubinele sale”

Fosta iubită a lui Lucas continuă să facă dezvăluiri!

Pe 25 august, un internaut din China, ‘B’, care susține că este fosta iubită a idolului din WayV, a făcut noi declarații despre acesta – „Bunătatea lui Lucas și iubirea sa pentru fani sunt false. E doar de imagine. De fapt, el gândește că fanele sunt concubinele sale și se folosește de această dragoste.” 

Potrivit lui ‘B’, aceasta l-a întâlnit pe Lucas prima dată la o întâlnire cu fanii. ‘B’ i-a dat contul de socializare, iar Lucas i-a dat mesaj privat. Aceștia au continuat să vorbească pe WeChat până când Lucas i-a propus lui ‘B’ să vină la hotelul unde stă, acolo întreținând și relații sexuale. În vremea respectivă, ‘B’ a aflat că Lucas ține legătura și cu alte fane.

‘B’ a continuat, spunând – „Nu-mi pot imagina cât de puternică este mentalitatea lui, ca să se întâlnească cu două femei în aceeași zi – una dimineața, iar alta noaptea. Am încercat să mă potrivesc cu Lucas timp de doi ani, dar totul a fost o minciună.”

Aceasta a explicat că Lucas a manipulat votul de popularitate a membrilor NCT folosind celălalt cont de socializare pe care îl are și, de asemenea, a vorbit urât despre Kris Wu, care în prezent este investigat pentru hărțuire sexuală și viol.

‘A’ a fost prima persoană care a dezvăluit că Lucas a înselat-o și a abuzat-o emoțional. Apoi, mai multe femei au susținut că sunt fostele iubite ale artistului și au făcut dezvăluiri despre idolul k-pop și comportamentul său. Printre acestea, ‘B’ a susținut că Lucas a continuat să contacteze chiar și după ce s-au despărțit. De asemenea, ‘B’ a susținut că Lucas a abuzat-o emoțional și a făcut-o să plătească tot când se întâlneau, precum rezervarea la hotelul unde urmau să stea. O altă persoană din China, ‘C’, a spus că și ea s-a întâlnit tot atunci cu Lucas și că a avut experiențe asemănătoare cu celelalte două femei.

În urma controversei, Lucas a postat o scrisoare în care își cere scuze pentru comportamentul său și și-a suspendat toate activitățile.

Sursa: allkpop

5 gânduri despre „Fosta iubită a lui Lucas din NCT face noi dezvăluiri – „El crede că fanele sunt concubinele sale”

 1. Rin123

  Mi se pare totul o minciună. Nu cred ca Lucas crede asa ceva despre fanele sale pentru ca se vede ca le iubește foarte mult.
  Lucas e o persoana foarte bună și nu merita toate aceste lucruri doar pentru ca niște persoane precum ‘B’ sau ‘C’ s-au trezit acum sa spună toate acele lucruri.
  Am citit de asemenea scrisoare lui Lucas însă băiatul acesta e mult prea bun. Nici ceea ce a spus în legătură cu Kris Wu nu cred ca e adevărat.
  Oamenii ăștia nu se gândesc de mai multe ori ce vor sa facă înainte sa acuze asa? Pentru ca pana la urma tot ei o sa aibă de suferit atunci când adevărul o sa se afle.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Emilia

   Scuze că te întreb dar de unde ști că Lucas e o persoana bună poate doar la camera îi o persoana bună, în realitate nu ști cum este? Ai stat cu el să ști cum îi?Și acuzațiile despre Kris Wu nu le crezi?

   Apreciază

   Răspunde
 2. Pingback: A fost dezvăluită relația dintre Joy și Crush pentru a ascunde scandalul lui Lucas? | K-POP ROMÂNIA

 3. leeori

  Nici nu scuz, nici nu acuz. Nu bag mana in foc daca a facut sau nu ceva. Dar in situatia in care sunt hartuiti la tot pasul, faptul ca a platit ea camera de hotel denota faptul ca a vrut sa treaca neobservat. Adica „barbatii obisnuiti” – nu vedete, nu idoli….nu practica si ei asta? Barbatii incearca, daca le merge bine-daca nu-nu (e adevarat, unii sunt insistenti si violenti, altii isi vad de treaba lor ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic ).iar tu, ca persoana , daca esti doar fana iti vezi de treaba ta si nu raspunzi la provocari , daca raspunzi inseamna ca-ti doresti mai mult si ‘el’ v-a profita de asta….In multe cazuri e valabila vorba „Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri” dar si…”Unde nu este fum , fara foc”.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: Lucas anulează zborul său spre China + promoțiile WayV rămân suspendate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s