Numele lui Lucas nu se mai regăsește pe produsele marca NCT + fanii se întreabă dacă idolul mai face parte din grup

WayV's Lucas accused of gaslighting & cheating by 2 Chinese netizens with  alleged photo evidence | allkpop

Acum două luni în urmă, Lucas din NCT a fost implicat într-un scandal de proporții.

‘A’ a fost prima persoană care a dezvăluit că Lucas a în;elat-o și a abuzat-o emoțional. Apoi, mai multe femei au susținut că sunt fostele iubite ale artistului și au făcut dezvăluiri despre idolul k-pop și comportamentul său. Printre acestea, ‘B’ a susținut că Lucas a continuat să o contacteze chiar și după ce s-au despărțit. De asemenea, ‘B’ a susținut că Lucas a abuzat-o emoțional și a făcut-o să plătească tot când se întâlneau, precum rezervarea la hotelul unde urmau să stea. O altă persoană din China, ‘C’, a spus că și ea s-a întâlnit tot atunci cu Lucas și că a avut experiențe asemănătoare cu celelalte două femei. Pe lângă atitudinea pe care a avut-o față de iubitele sale, Lucas a fost acuzat și criticat că a abandonat o pisicuță cumpărată drept cadou pentru iubita lui.

În urma controversei, Lucas a postat o scrisoare în care își cere scuze pentru comportamentul său și și-a suspendat toate activitățile. De asemenea, zborul lui Lucas spre China a fost anulat, iar activitățile grupului WayV au fost suspendate pentru o perioadă.

Recent, un fan din Coreea de Sud a dezvăluit o fotografie cu noile produse marca NCT și a menționat că numele lui Lucas nu se mai regăsește.

Fanii au comentat pe rețelele de socializare, unde au punctat că SM Entertainment a mai procedat la fel și în trecut cu Winwin. Agenția l-a scos din NCT 127 fără să anunțe oficial și, se pare că și de data aceasta, SM a ales să-l scoată în liniște pe Lucas din grup.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Numele lui Lucas nu se mai regăsește pe produsele marca NCT + fanii se întreabă dacă idolul mai face parte din grup

  1. Pingback: [CCC] Fanii speculează dacă Lucas din NCT a fost dat afară | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s