Lucas din NCT este acuzat că a abandonat pisicuța care era cadou pentru iubita lui, iar acum Winwin are grijă de ea

Idolului din NCT i se aduc acuzații noi!

Pe 28 august, un internaut a scris pe o comunitate online – „Aparent, Lucas și-a abandonat pisicuța.” În cadrul postării, au fost adăugate mai multe capturi de ecran cu tweet-uri drept dovadă.

Primul tweet – „Lucas i-a cumpărat iubitei sale (a cincea fată care l-a acuzat că a înșelat-o) o pisicuță de la un magazin de animale pentru a o cuceri. Dar aceasta a refuzat cadoul și aparent acum Winwin are grijă de pisică.”

Internautul a mai postat încă un tweet, care conține dovezi de la presupusa fostă iubită când Lucas a încercat să-i dea cadou o pisică. Al doilea tweet – „A cincea persoană care îl acuză pe Lucas. Acesta a adoptat un pui de pisică și nici măcar nu a avut grijă de ea. Când a venit în Coreea, a abandonat pisica, așa că Winwin are acum grijă de ea.”

Internautul a mai postat încă o poză, unde o persoană susținea că l-a văzut pe Lucas cu o pisicuță.

În postare e folosit numele real al idolului din NCT – „Recent, l-am văzut pe Wong Yuk Hei, membru ‘Running Man’, în Beijing. În ziua respectivă, Wong Yuk Hei a venit în grabă la Beijing, s-a urcat într-o mașină și s-a dus la un magazin de animale. După ceva timp, acesta a ieșit cu o sacoșă unde avea o pisică albă. Wong Yuk Hei a ieșit primul și a ținut ușa pentru staff, iar apoi a plecat.”

Mai jos aveți câteva fotografii cu Lucas în timp ce intră în mașină.

Sursa: allkpop

8 gânduri despre „Lucas din NCT este acuzat că a abandonat pisicuța care era cadou pentru iubita lui, iar acum Winwin are grijă de ea

  1. RinRin123

   Eu nici pe atât. Mi se pare totul atat de amuzant ca dintr-o data, cinci tipe apar de nicăieri și spun astfel de lucruri despre el.
   Când tipa de la care a început toată treaba asta a scos ce a scos pe gură, hop, au apărut încă patru.
   Adica dacă prima tipa nu ar fi spus nimic înseamnă că nici celelalte patru „iubite” nu mai existau.

   Apreciază

   Răspunde
   1. jangmyunghee0819

    Din moment ce Lucas a recunoscut si si-a cerut iertare ,de asemenea si SM entertainment , atunci de ce zici tu ca-i o minciuna? Daca nu ar fi avut dovezi persoanele respective ca au avut o relatie cu idolul (poze , mesaje etc ) atunci cel mai probabil SM ar fi venit in fata cu o declaratie de genul ,,totul e o minciuna , vom lua masuri legale ” . Lucas nu e singurul pradator se*ual din industrie si poate nici ultimul. In Asia pentru o femeie astfel de scandaluri inseamna distrugerea intregii vieti daca se afla in mediul tau social . Toti se vor uita la tine ca la niste ,,pantofi folositi si uzati „. Majoritatea femeilor nu raporteaza politiei nici macar violul din cauza asta . Daca acum vor sa se razbune pe el , postand totul despre adevaratul lui caracter ,treaba lor , si-a facut-o cu mana lui

    Apreciază

    Răspunde
    1. RinRin123

     Nu am spus ca e o minciuna pentru ca am văzut si eu acele scrisori. Astfel de intamplari nu ar trebui sa se întâmple deloc în aceasta țară.
     Sunt de acord cu ceea ce ai spus, dar gândește-te că sunt prădători se*xuali mult mai periculoși.
     Evident ca si-a facut-o cu mana lui însă sunt mulți care nu recunosc sau nici măcar nu își cer scuze pentru asta, ori în cel mai puțin caz se pot răzbuna.
     A recunoscut și asta e un lucru ok pentru ca, repet, alții nu ar fi făcut nici măcar atât.

     Apreciază

     Răspunde
 1. Pingback: #LUCAS_OUT devine trend pe Twitter – internauții îl vor pe Lucas afară din NCT și WayV | K-POP ROMÂNIA

 2. Pingback: A fost dezvăluită relația dintre Joy și Crush pentru a ascunde scandalul lui Lucas? | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s