#LUCAS_OUT devine trend pe Twitter – internauții îl vor pe Lucas afară din NCT și WayV

Pe 28 august, încă două persoane au spus că au avut o relație cu Lucas din NCT / WayV.

Cea de-a cincea fată, ‘D’ a făcut noi dezvăluiri după ce a descoperit postarea făcută de ‘F’ (a patra fată). Pe de altă parte, ‘F’ a susținut că i-a fost idolului antrenoare de surfing în China. După ce s-au întâlnit, au făcut schimb de informații personale și au început să se vadă. Ca dovadă, ‘F’ a postat un clip și o înregistrare audio pe care i le-a trimis Lucas.

Apoi, ‘D’ care a văzut clipul și înregistrarea audio ale lui ‘F’, a dezvăluit că idolul NCT, în aceeași zi, i-a trimis fix același videoclip și aceeași înregistrare.

A cincea fată și, în același timp, fosta iubită, ‘D’, a dezvăluit că Lucas ar fi abandonat o pisicuță, care ar fi fost cadou pentru ‘D’. Momentan, pisica este îngrijtă de un alt mebru NCT, deoarece Lucas nu a adus-o în Coreea.

Mai mult, „D” le-a spus fanilor: „Are mai multe iubite. Nu toate dezvăluie acest lucru, pentru că nu vor să suporte consecințelor. Dacă nu ar fi întrecut limita, i-aș fi respectat cel puțin mândria. Nu-mi reproșați că am pus paie pe foc. În cele din urmă, el este cel care trebuie să își asume responsabilitatea.

Apoi, „D” i-a răspuns unui fan: „Chiar ieri mi-a spus că pe mine mă iubește cel mai mult. Dacă nu mă crezi, atunci întreabă-l pe oppa-ul tău”.

Având în vedere aceste noi acuzații, mai mulți fani au făcut ca hashtag-urile #LUCAS_OUT, #LUCAS_GETS_OUT_OF_WayV, #LUCAS_GETS_OUT_OF_NCT să fie trenduri pe Twitter.

Sursa: allkpop

5 gânduri despre „#LUCAS_OUT devine trend pe Twitter – internauții îl vor pe Lucas afară din NCT și WayV

 1. Anamaria

  Nu stiu de ce am impresia ca el doar incerca sa fie prieten cu ele pentru ca se simtea singur insa ele asteptau mai mult de la el iar acum se ele se razbuna, indiferent sincer dupa kriss wu asta e un al doile dezastru in divertismentul chinez pacat ca fanii isi ataca idolii! Nu ma intelegeti gresit nu sunt fanul lui nu stiu nici o melodie de a lui insa totul mi se pare exagerat! Mai nou fanii chinezi si coreeni cauta si cea mai mica scuza pentru a distruge cariera cuiva

  Apreciază

  Răspunde
  1. Anamaria

   Mi se pare amuzant articolul anterior despre actorul care se comporta ca o “vulpe” cu fetele 🤦🏼‍♀️ Este clar ca ei nu aceepta nici un fel de atingere si absolut totul este interpretat gresit! In ritmul asta aceasta tara nu va mai avea interactiune sociala 🤦🏼‍♀️ Prea exagerati

   Apreciază

   Răspunde
 2. RinRin123

  Lucas nu merita sa plece din NCT doar pentru ca aceste „foste iubite” au apărut de nicăieri și au început sa vorbească tot felul. Având în vedere ca deja sunt cinci fete mi se pare foarte amuzant ca imediat ce prima tipa a început sa îl acuze pe Lucas, brusc au apărut și celelalte patru.
  Mi se pare ca aici e ca la turma de oi… Daca una da cu capul pentru ca e saraca în lumea ei, o mai urmează și restul pentru ca li se pare ceva wow.
  Făcând rau altor persoane nu câștigi nimic bun in viata asta. Iar „fanii” care se dau fani pana când se afla astfel de știri sunt cele mai josnice ființe.
  Dacă tot va dați fani adevărați ar trebui sa îl susțineți, nu sa cereți plecarea lui din NCT.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Dumy 13

  Probabil asta demonstreaza cat e de neeficace legea agentiilor de-a interzice relatiile. De asemenea, sa fii artist nu inseamna ca nu poti avea vicii, relatii toxice si neajunsuri. Nu sustin comportamentul lui Lucas, ca barbat a procedat forte urat, nimeni nu merita asa relatii si atitudine, DAR ca persoana publica trebuia sa fie mai precaut. Sa speram ca aceste scandaluri totusi vor aduce o schimbare a mentalitatii fanilor coreeni si chinezi. Daca ar fi reactionat asa si fanii internationali astazi industria muzicala din SUA, Europa ar fi fost la pamant. Daca ne documentam mai bine sunt multe exemple in istorie cum regii, scriitori, pictorii, oameni de stiinta au avut relatii ciudate, extravagante🤷‍♀️

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: Lucas anulează zborul său spre China + promoțiile WayV rămân suspendate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s