“Hometown Cha-Cha-Cha” debutează pe locul 1 în rating!

Kim Seon Ho And Shin Min Ah’s New Drama “Hometown Cha-Cha-Cha” Premieres To No. 1 Ratings

K-drama lui Kim Seon Ho și Shin Min Ah are un început de mare succes!

Un remake al filmului „Mr. Hong ”, “Hometown Cha-Cha-Cha” este o nouă dramă romantică cu Shin Min Ah în rolul Yoon Hye Jin, o dentistă care se mută din Seul în localitatea de pe litoral Gongjin, și Kim Seon Ho în rolul lui Hong Doo Shik, un expert în muncă ciudat care îi ajută pe toți din oraș. 

Pe 28 august, drama foarte așteptată a avut premiera cu ratinguri puternice. Potrivit Nielsen Korea, primul episod din “Hometown Cha-Cha-Cha” a obținut un rating mediu la nivel național de 6,8%, ocupând primul loc în intervalul său de timp pe toate posturile de cablu.

Serialul a ocupat, de asemenea, primul loc în intervalul său orar de difuzare între toate canalele – inclusiv rețelele publice de difuzare – pentru principalele grupuri demografice ale telespectatorilor cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, cu care a câștigat având o medie la nivel național de 3,6 la sută și un maxim de 4,0 la sută.

Potrivit Nielsen Korea, pentru episodul cu numărul 2, difuzat în 29 august, ratingurile de vizionare au rămas relativ stabile, obținând un rating mediu la nivel național de 6,7% (marcând o ușoară scădere față de media premierei de 6,8%).

“Hometown Cha-Cha-Cha” a ocupat, de asemenea, pentru a doua oară, primul loc în intervalul său de timp între toate canalele de cablu.

Voi ați început să-l urmăriți?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s