Se zvonește că Lucas din NCT ar fi bisexual și ar avea un presupus iubit + alte detalii șocante

Lucas din NCT își cere scuze după acuzațiile că și-a manipulat și înșelat  iubita + SM anunță că își suspendă activitățile de promovare | K-POP ROMÂNIA

Lucas din NCT este implicat în alte zvonuri șocante!

Zvonurile care îl implică pe membrul grupului NCT încep să apară din ce în ce mai des. În data de 25 august, pe aplicația Douban, a apărut o postare scrisă de un tânăr care susținea că este fostul iubit al lui Lucas, urmând să dezvăluie informații legate de relația lor. Dezvăluirea sa i-a șocat pe internauții coreeni, care au început să își pună întrebări legate de orientarea sexuală a artistului.

Potrivit spuselor acestui bărbat, el și Lucas au început să se întâlnească prin 2015. El a publicat chiar și un videoclip inedit cu artistul ca dovadă. Mai apoi, acesta a spus că Lucas este bisexual, cu preferință pentru femei.

Un alt detaliu șocant dezvăluit de această persoană a fost faptul că Lucas a întreținut relații sexuale pentru prima oară cu o fată când avea doar 13 ani. Acesta chiar s-ar fi mândrit cu asta. Luând după personalitatea sa, tânărul a spus că idolul este atrăgător, însă după ce se află într-o relație, devine sufocant și nu are limite. Mai mult, bărbatul a spus că Lucas nu s-a îngrijit de imaginea sa de idol când a debutat, deoarece continua să îi trimită mesaje fostului său iubit.

În prezent, postarea a fost ștearsă de pe aplicație, însă internauții au făcut capturi de ecran, iar apoi au răspândit informațiile pe rețelele de socializare. SM Entertainment nu a dat niciun răspuns la aceste zvonuri, iar fanii au devenit din ce în ce mai îngrijorați.

sursa: kbizoom

3 gânduri despre „Se zvonește că Lucas din NCT ar fi bisexual și ar avea un presupus iubit + alte detalii șocante

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s