Lee Mijoo din Lovelyz câștigă premiul „Best Entertainment Idol” la ceremonia „2021 Brand of the Year Awards”

Lee Mijoo din Lovelyz, idolul cu o personalitate plină de viață care a cucerit publicul participând la diferite emisiuni de varietate, a câștigat premiul „Entertainment Idol Of The Year” la premiile Brand Of The Year din 2021. Ea a captat atenția la ceremonia de premiere cu frumusețea ei și purtând o rochie albă simplă și drăguță. 

În această zi prețioasă pentru ea și fanii ei, prezentatorul festivalului i-a cerut să spună câteva cuvinte după câștigarea premiului, spunând: „Mulți spectatori te-au urmărit și anticipează viitoarele tale proiecte.” Lee Mijoo a declarat: „Sunt atât de recunoscătoare că primesc acest premiu. Îl voi accepta ca un semn să lucrez și mai bine. Voi lucra cu multă sârguință.”

Idolul a fost întrebat dacă ea dorește să prezinte publicului o altă parte a personalității sale, și ea a răspuns: „Să fiu sinceră, am fost văzută fiind un pic extra dar vreau să învăț și să vin cu o personalitate mai diferită.”

Lee Mijoo a fost văzută la mai multe emisiuni de divertisment împreună cu Yoo Jae Suk și a fost favorizată de către prezentatorul națiunii. Mulți internauți au tot speculat și întrebat dacă Mijoo s-a alăturat echipei lui Yoo Jae Suk. În particular, ea s-a alăturat echipei principale de la emisiunea de la tvN „Sixth Sense” și a prezentat o chimie perfect cu restul membrilor, inlusiv și Yoo Jae Suk.

Mai mult, el a recunoscut sensul umorului al lui Lee Mijoo la mai multe emisiuni, printre care și „Hangout With Yoo” de la MBC. Ea a tot crescut în popularitate prin prezența ei la emisiuni, iar recent s-a confirmat că va apărea și la „Running Man”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s