De ce uneori idolii k-pop aleg să se întâlnească cu non-idoli, conform unui fost idol

Exista multe așteptări și presiuni pentru a fi perfect în fața fanilor când vine vorba de un idol k-pop. Cu o imagine specifică de prezentat, lucrurile normale pot fi mai greu de făcut, iar unul din aceste lucruri sunt relațiile.

Fosta membra Blady Tina (acum cunoscuta drept Soobin sau Christine Park) a discutat despre cele mai importante întrebări puse de fanii k-pop pe canalul de YouTube DKDKTV.

Multe din întrebări erau despre întâlniri. Deși acum se știe faptul că idolii se întâlnesc în secret, Tina a dezvăluit de ce idolii aleg să se întâlnească mai mult cu non-celebrități si cum a fost asta posibil.

În cazul Tinei, era mult mai comun decât s-ar aștepta persoanele. Cu multe dintre aceste cazuri, ea a explicat că, în mod normal, acest lucru se datorează faptului că perechea se cunoscuse înainte ca idolul să devină celebru.

Tina a spus de asemenea că, după o relație cu un idol, poți vedea cum sunt plini de ei. Acesta este unul dintre motivele care duce un idol să se întâlnească cu o non-celebritate pentru a nu avea o relație de acest gen.

Tina – “Jobul lor este să atragă atenția persoanelor. Deci, mulți idoli masculini nu sunt cei mai buni iubiți. Motivul pentru care multi idoli se întâlnesc cu non-idoli este pentru că nu vor sa aibă parte de asta. Dacă ești un idol k-pop, iar ei nu știu despre viața ta, atunci este o relație normală.”

Ea a adăugat că lipsa de conștientizare a non-idolilor ar putea uneori să devină un dezavantaj și să provoace probleme în relație. Cu toate acestea, uneori acești factori pot fi, de asemenea, o problemă, ceea ce pare sa îngreuneze relațiile în general.

Tina – “Dacă începi să te întâlnești cu un idol, este convenabil pentru că înțelegi prin ce treceti amândoi. În același timp, și ei sunt ocupați și sunt mult mai mulți factori care pot destrăma o relație dintre un idol și un non-idol.”

Se pare că este mult mai comun pentru idoli să se întâlnească cu persoane care nu sunt faimoase. Pentru a te întâlni cu alți idoli este presiune din ambele părți și reacția fanilor, care este o mare problemă, pe când să se întâlnească cu cineva necunoscut este mai benefic uneori.

Aici aveți întregul video.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s