„MAMA 2021” anunță data și locația!

2021 Mnet Asian Music Awards Announces Date And Host Location

Ediția Mnet Asian Music Awards din 2021 va fi ținută în Coreea!

Pe 8 septembrie, JTBC News a dezvăluit că festivitatea va fi organizată și în acest an în Coreea, având în vedere pandemia de COVID-19. Potrivit reportajelor, „MAMA 2021” va avea loc în complexul Contents World de la CJ ENM, care se află în orașul Paju din provincea Gyeonggi.

În urma știrilor, o sursă din cadrul companiei CJ ENM a confirmat că „Mnet Asian Music Awards” va avea loc într-adevăr la Contents Studio pe data de 11 decembrie.

Directorul muzical de la CJ ENM, Kim Hyun Soo, a declarat – „Din cauza pandemiei, industria muzicală, dar și sociatatea au intrat într-o criză. Ar fi minunat dacă festivitatea MAMA 2021 va aduce un nou suflu în industria muzicală, fiind organizată în țara orginară a k-pop-ului. De asemenea, sper că prin k-pop oamenii vor avea speranță și curaj.”

Din 2010, această ceremonie a fost deseori ținută în alte țări asiatice. Din 2012 până 2015, a fost organizată în Hong Kong, iar în 2017 și 2018 a avut loc în trei țări diferite. Ediția din 2019 nu a putut fi organizată în Hong Kong, din cauza protestelor de la acea vremea, iar ediția de anul trecut a fost ținută online din cauza pandemiei.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s