Yujeong din LABOUM anunță că va părăsi trupa într-o scrisoare dedicată fanilor

LABOUM's Yujeong Shares Letter With Fans Announcing Her Departure From The Group | Soompi

Lidera trupei LABOUM își anunță fanii că părăsește grupul după expirarea contractului.

În data de 8 septembrie, Yujeong a postat pe contul de Instagram o scrisoare prin care își exprimă sentimentele cu privire la expirarea contractului și părăsirea trupei LABOUM:

Bună! Sunt Yujeong, lidera trupei LABOUM.

Vă scriu pentru că am câteva vești pentru voi. Am vrut să le spun personal fanilor care m-au susținut, nu să afle din presă, așa că am luat pixul în mână și am început să notez.

În primul rând, nu îmi vine să cred câtă atenție a primit cântecul nostru de acum cinci ani, „Journey to Atlantis”. Vreau să vă spun că vă sunt recunoscătoare și vă mulțumesc din adâncul inimii. S-a întâmplat în perioada în care contractul meu se apropia de data expirării, așa că a fost ca un miracol.

Totuși, 28 august a trecut cumva… Dacă este să vorbim în ani, intrăm în al optulea an, iar contractul meu de șapte ani cu agenția a expirat. Încă din martie purtăm discuții și am exprimat în mod constant ceea ce gândesc.

În final, am ajuns la concluzia că cel mai bine este să o luăm pe căi separate. În afară de mine, celelalte membre și-au înnoit contractele și vor promova în continuare ca o echipă. Însă aniversarea de șapte ani va fi ultima pentru mine. Promoțiile pentru album au fost amânate, deci filmările de la videoclipul pentru Ministerul Mediului Înconjurător au fost ultimele mele activități din program.

M-am regăsit la o răscruce de drumuri în acest moment al vieții mele. A fost nevoie de mult timp pentru a lua această decizie cu atenție și m-am gândit încă de când am luat pauza din cauza pandemiei. Mă gândesc la asta de peste un an și sunt multe lucruri care m-au îngrijorat și pentru care m-am rugat… a fost dificil să iau această decizie.

Încă din august 2014, când LABOUM a luat ființă, până în august 2021… sunt foarte recunoscătoare membrelor, lui Soyeon, ZN, Haein și Solbin, pentru că au protejat timp de șapte ani echipa. Deși am lipsuri, am luat responsabilitatea de a fi liderul acestui grup, fiind și cea mai în vârstă, și am muncit în tot acest timp pentru a nu avea regrete la sfârșit.

Sunt multe amintiri minunate și obositoare, erau vremuri când nu aveam grijă de mine și în care simțeam că nu pot să o duc până la capăt, dar nu am regretat niciodată calea pe care am ales-o și pe care am mers. Am iubit să fiu pe scenă și am fost fericită în fiecare moment în care am putut cânta. Mulțumesc fanilor Latte, care ne-au încurajat în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, de la voi mi-am luat puterea.

Sunt recunoscătoare pentru toate vorbele călduroase, chiar și dacă a fost un singur cuvânt, pentru grija pe care mi-ați arătat-o și sprijinul fiecărei persoane, incluzând cunoștințele.

Voi închide paginile acestei părți ale vieții mele ca lider al trupei LABOUM. Cu multă recunoștință în inimă pentru experiențele de până acum, voi trăi o nouă viață și voi continua să arăt o imagine mai matură în timp ce înfrunt noi provocări. Vă rog să mă sprijiniți în viitoarele activități ca Yujeong și vă rog să rămâneți alături de membrele LABOUM. Mulțumesc și agenției NH EMG, care ne-a oferit sprijin pentru activități și a lucrat cu noi timp de șapte ani.

Sper să ne întâlnim cu vești bune și ca toată lumea să fie sănătoasă. Vă mulțumesc.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s