D.ana anunță plecarea din grupul SONAMOO!

SONAMOO’s D.ana Announces That She Is Leaving The Group

Trupa de fete SONAMOO rămâne fără o nouă membră!

Pe 13 septembrie, D.ana a distribuit o postare pe contul oficial de Instagram al SONAMOO, informând fanii cu privire la decizia sa de a părăsi grupul.

În postarea sa aceasta spune:

Bună ziua, aceasta este D.ana din SONAMOO. Aceasta este ultima dată când îi voi saluta pe cei care au fost cu SONAMOO până acum sub numele de „D.ana de la SONAMOO’”. Din septembrie 2021, nu voi mai promova cu SONAMOO. Îmi pare rău că nu am putut să împărtășesc vești bune cu oamenii care ne-au așteptat și ne-au susținut atât de mult timp.

De când am fost stagiară până după debutul SONAMOO, am avut întotdeauna temeri și griji. Dar, datorită ajutorului primit de la mulți oameni și sprijinului pe care l-am primit de la SolBangOol [numele clubului de fani], am putut promova fericită. Deși aveam lipsuri, interesul și sprijinul pe care l-am primit de la toată lumea au devenit fundamentul de care  depindeam și impulsul pentru creșterea mea. Îmi pare foarte rău că promoțiile SONAMOO se încheie fără a putea întoarce dragostea excesivă pe care am primit-o. Am multe regrete că trebuie să mă despart de SONAMOO și acum, când timpul petrecut împreună nu este altceva decât amintiri, trec prin multe emoții. Voi prețui toate acele momente valoroase din inima mea și mi le voi aminti pentru totdeauna.

În acest moment, îmi ordonez aceste locuri lăsate libere și mă pregătesc pentru munca mea viitoare. Deși s-ar putea să nu fie corect să spun acest lucru, vă rog să rămâneți cu mine în timp ce merg pe o nouă cale. Sunt sincer recunoscătoare oamenilor care și-au petrecut timpul prețios cu SONAMOO și și-au arătat dragostea pentru SONAMOO și D.ana din SONAMOO. Când voi avea vești bune, vi le voi împărtăși. 

Săptămâna trecută, SPOTV News a raportat că Euijin, Newsun și Minjae de la SONAMOO au părăsit grupul după ce le-au expirat contractele cu TS Entertainment. Deși TS Entertainment nu a confirmat raportul, Euijin a dezvăluit ulterior că a semnat un nou contract cu Mellow Entertainment. Nahyun și Sumin de la SONAMOO au dat în judecată agenția și au cerut încheierea contractelor cu TS Entertainment în 2019 și au câștigat primul proces în 2020.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s