Minhyuk și Peniel din BTOB au vorbit la „Midnight Idol” cu I.M și Kihyun din MONSTA X despre schimbarea culturii salutului

Minhyuk și Peniel din BTOB vor să schimbe cultura salutului dintre idolii K-pop.

Membrii BTOB Minhyuk și Peniel au fost oaspeți recent la Midnight Idol de la Naver NOW, găzduit de membrii MONSTA X Kihyun și I.M. Cei doi membri BTOB au vorbit în special, despre faptul că vor să schimbe cultura din jurul acelor saluturi formale de  la spectacolele muzicale și multe altele.

A  fost  o conversație revelatoare, mai ales pentru că acest subiect se discut[ foarte rar în termeni critici. O mulțime de internauți internaționali pun mult accentul pe importanța acestui tip de lucruri ca parte a culturii coreene, și asta este adevărat, dar este adevărat și că există mulți coreeni care se simt copleșiți de amploarea lor uneori (în special în contextul în care ești la birou), dar nu mai vor să schimbe situația o dată ce înaintează în vârstă.

În timpul discuției, cei doi membri ai BTOB au fost întrebați: „Ce simțiți că aveți mulți idoli tineri hoobae (mai mici) care vin să vă salute în timpul înregistrărilor emisiunilor muzicale?”

După cum mulți dintre voi știți, emisiunile muzicale sunt una dintre tradițiile din lumea K-Pop. Există multe tradiții, de asemenea, încorporate în cultura acestor show-uri muzicale, iar una dintre ele este că idolii mai tineri merg adesea și salută cu respect cele mai vechi trupe sau artiști veterani.

Auzind această întrebare, Minhyuk a început: „Deci, asta este ceva despre care noi, membrii BTOB, am vorbit mult între noi. Acum, că suntem mult mai în vârstă și promovăm mult mai mult …Mi-aș dori foarte mult dacă nu ar veni să ne salute! Chiar mi-ar plăcea dacă nu ar veni. Este bine să ne salutăm în mod normal și natural, dacă se întâmplă să le întâlnim. Dacă se întâmplă să ne vedeți, ne puteți saluta confortabil … toată această „tradiție” de a face echipele să vină în sala de așteptare, să-și facă salutările oficiale și toate acestea, cred că trebuie schimbate”.

Peniel a adăugat: „Este ciudat și când mergem chiar și la toaletă. Când mă îndrept spre toalete, toți cei pe lângă care trec pe hol mă salută formal.”.

De asemenea, Peniel a spus pe jumătate în glumă: „Dacă mă vedeți pe  holuri, vorbiți-mi informal. Doar faceți semn cu mâna și spuneți„ Hei, Penie ”sau„ Hei, Donggeun! ”.

 

Surse: allkpop, asiankunkie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s