Wonho ne spune că suntem tineri și ne putem distra în videoclipul „BLUE”!

Image

Revigorant și super antrenant! Melodia de titlu a lui Wonho debordează de energie și te invită la dans!

Wonho a revenit cu mini-albumul „Blue Letter” care conține (cum altfel?) șapte piese noi, printre care și melodia de titlu, „BLUE„, la care idolul a participat personal (versuri, muzică etc.). Dealtfel, Wonho a participat la absolut toate piesele noului său album.

Acesta dovedește astfel încă o dată că este un artist complet, cameleonic, care se reinventează de fiecare dată cu genuri și concepte diferite. Deși în imaginea de mai sus,el ne aduce oarecum aminte de epoca sa „Fighter” de la MONSTA X, el a revenit astăzi cu un concept proaspăt.

„BLUE” este un cântec pop dance super antrenant, cu un refren atrăgător. Idolul poartă uniformă de baseball american și joacă rolul unui student care luptă să câștige meciuri, dar în timpul liber se distrează și se îndrăgostește.

Cuvântul „BLUE” are o dublă semnificație aici: melancolia și culoarea albastru a mării, dar și speranță. Mesajul de final însă este clar: „Suntem tineri și prostuți, ne distrăm toată noaptea.” 

Vă invităm să urmăriți videoclipul (unde, bineînțeles, veți revedea și abdomenul perfect sculptat al lui Wonho, care dansează în apă). Cuvintele sunt traduse și în limba engleză. Mai reamintim doar că această piesă se găsește și integral în limba engleză (pe noul album „Blue Letter” , disponibil și pe Spotify, iTunes și alte platforme muzicale):

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s