Membrii BTS primesc certificatele de trimis special al Președintelui Republicii Coreea + pașapoartele diplomatice

Trupa BTS a fost însărcinată oficial cu o misiune diplomatică de către președintele Moon Jae In, într-o ceremonie formală. Prima misiune diplomatică va fi în SUA!

În dimineața zilei de 14 septembrie, toți cei șapte membri ai BTS au însoțit președintele Coreei de Sud Moon Jae In pentru o ceremonie de acordare a certificatelor, care a avut loc la Casa Albastră din Seul.

În luna iulie a acestui an, președintele Moon Jae In și-a anunțat decizia de a numi BTS ca Trimiși prezidențiali speciali pentru generația viitoare și cultură. Astăzi, membrii BTS au salutat presa pentru ceremonia oficială de numire, unde președintele Moon a înmânat fiecăruia dintre membri certificatele lor, precum și pașapoarte diplomatice ale Republicii Coreea și stilouri speciale ale Casei Albastre (palatul prezidențial).

BTS are programat să-l însoțească pe președintele Moon Jae In în calitate de trimisii săi diplomatici pentru o călătorie în Statele Unite în perioada 19-23 septembrie. În timpul acestei călătorii, BTS va participa la cea de-a 76-a Adunare Generală a Organizației Națiunilor Unite ca vorbitori onorifici, oferind un mesaj de speranță tinerilor din întreaga lume.

 

Sursa

 

Un gând despre „Membrii BTS primesc certificatele de trimis special al Președintelui Republicii Coreea + pașapoartele diplomatice

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s