„Trebuie să te culci cu mine” – actrița Heo Yi Jae dezvăluie motivul retragerii sale

Actrița Heo Yi Jae, care a dispărut dintr-odată din showbizul coreean, a dezvăluit motivul retragerii sale.

Pe 10 septembrie, fosta membră Crayon PopWay, a postat pe canalul său de YouTube, WayLand, un videoclip cu titlul – „Realitatea unei actrițe coreene de la o actriță „.

În clipul postat, invitată a fost Heo Yi Jae, care pentru actriță reprezintă prima apariție după mult timp. Heo Yi Jae și-a încheiat brusc activitățile în 2016, susținând că un actor a abuzat de puterea lui față de ea. Actrița – „M-am retras din industria divertismentului din cauza acelui actor căsătorit.”

Heo Yi Jae a continuat, explicând – „În serial, eu și această persoană formam un cuplu. La început, a fost foarte drăguț cu mine. Dar apoi într-o zi, m-a întrebat deodată, ‘De ce nu mă contactezi în zilele tale libere?’. Dar ne întâlneam aproape în fiecare zi din cauza filmărilor. Pe atunci, eram foarte naivă, așa că am răspuns, ‘Dar ne întâlnim în fiecare zi și lucrăm 20 de ore pe zi, așa că nu avem timp să ne contactăm unul pe altul.’ Atunci, el nu a zis nimic, dar expresia lui spunea, ‘Ea se preface că nu știe sau chiar nu-și dă seama?’.

Aceasta a spus că acela a fost momentul când lucrurile s-au schimbat – „De atunci, a început totul. În fiecare zi, mă striga pe platourile de filmare, ‘Hei, tu curvă nenorocită’.” Way a fost șocată când a auzit și a întrebat-o dacă acest actor încă mai este activ, iar Heo Yi Jae, i-a răspuns că respectivul o duce foarte bine.

Actrița a continuat – „Într-o zi, el filma și avea o scenă, unde eu nu eram. Dar nu a reușit să intre în pielea personajului și era nervos. Și a țipat ‘La dracu, nu pot să fac asta!!’. Apoi, a ieșit. Regizorul nu a putut spune nimic, deoarece era proiectul cu care urma să debuteze. Membrii personalului de asemenea nu au putut face nimic.”

Heo Yi Jae – „Actorul l-a sunat pe producătorul șef și i-a spus că nu l-a înjurat pe regizor, dar m-a înjurat pe mine, pentru că era stresat din cauza mea. Așa că, regizorul mi-a zis să mă duc în camera de așteptare și să rezolv problema cu acea persoană.”

Când s-a dus să vorbească cu el, a auzit ceva atât de șocant, încât a făcut-o imediat să renunțe la industria divertismentului. Heo Yi Jae – „Regizorul m-a chemat brusc într-o altă cameră și m-a întrebat – ‘De ce crezi că te înjură și te deranjeză de fiecare dată când este o scenă emoționantă?’, iar eu i-am spus că nu știu de ce se comportă așa. Apoi, regizorul mi-a zis – ‘El se uite la tine cu dorință, dar tu nu. Crec că a încercat să te forțeze, fiind înfricoșător.’ I-am răspuns regizorului că nu poate fi adevărat și nu l-am crezut.”

Heo Yi Jae a continuat – „M-am dus și am bătut la ușa camerii de așteptare, unde actorul respectiv era. Imediat cum am intrat, vocea lui era calmă și blândă. Mi-a spus ‘Yi Jae, știi ce spun oamenii după ce se uită la drama noastră? Spun că nu pare că noi doi am fi într-o relație.’ Așa că i-am zis ‘Serios? Îmi pare rău. Voi încerca mai tare’, iar mi-a spus dintr-odată ‘Știi ce trebuie să facem ca să arătam precum un cuplu adevărat?’, iar eu i-am răspuns că nu. Atunci, mi-a zis ‘Trebuie să ne culcăm împreună. Dar tu nu vrei să faci asta, nu?’ și i-am răspuns că nu.”

Apoi, respectivul s-a enervat și mai tare și a început să țipe la ea și să arunce cu lucruri. De asemenea, a înjurat-o și i-a spus că din cauza ei nu se poate concentra să joace.

Heo Yi Jae a explicat că acest calvarul a făcut-o să nu mai poată, mai ales că nimeni nu a ajutat-o. De asemenea, a adăugat că a decis să se retragă din cauza acestui incident.

Mai jos aveți clipul!

Sursa: allkpop

3 gânduri despre „„Trebuie să te culci cu mine” – actrița Heo Yi Jae dezvăluie motivul retragerii sale

 1. Jolyne

  Cat de groaznic! Ceea ce ma neliniștes-te si mai tare e faptul că nu e singura actriță care a trecut prin asa ceva. Sper ca va putea sa depășească si acest eveniment nefericit.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Someone

  Her story is just one of the many stories of this kind ,we all see the actors and the idols smiling in front of cameras anytime but only they know what are going trough and the real reasons of their retreats.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s