Membrii ONF vorbesc despre avantajul de a avea doi lideri și premiile câștigate

ONF Talks About Topping Music Charts With 3 Songs In A Row + Advantage Of Having 2 Leaders

Trupa ONF a participat recent la un interviu realizat de revista star1!

În doar acest an, în aproximativ șapte luni, grupul de băieți ONF a reușit să ocupe primul loc în topurile muzicale cu trei melodii consecutive: „Beautiful Beautiful”, „Ugly Dance” și „Popping”. Când au fost întrebați despre opinia lor în legătură cu realizarea impresionantă, membrii au remarcat: „Suntem foarte fericiți că ne atingem treptat obiectivele.”

În ceea ce privește procesul obositor prin care au trecut după ce au avut parte de trei reveniri în acest an, aceștia au mărturisit: „Totul este datorat fanilor FUSE (fandom). Când ne gândim la dragostea fanilor noștri, câștigăm multă putere și putem face ceea ce ne propunem.”

Mai apoi, băieții și-au exprimat recunoștința față de producătorul Hwang Hyun din MonoTree, care a scris toate cele trei piese de titlu amintite mai sus. „El este un pilon de încredere pentru noi!” au spus aceștia.

Spre deosebire de majoritatea grupurilor k-pop, ONF are doi lideri: Hyojin și J-Us. Legat de diferența dintre cei doi, membrii au comentat: „Hyojin este un lider calm și grijuliu, în timp ce J-Us este genul de persoană care este rece la exterior, dar caldă la interior.” Apoi au continuat: „Deoarece avem doi lideri, opiniile membrilor nu se amestecă. Atunci, ne este ușor să ajungem la un compromis.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s