[CCC] Videoclipul în care NO:EL a agresat un ofițer după ce a fost prins beat la volan

Videoclipul în care NO:EL apare agresând un polițist după ce a fost prins la volan beat face ravagii pe internet!

În data de 18 septembrie,„8 News” de la SBS a reușit să obțină un clip video de pe cutia neagră a unei mașini. Mașina era parcată în zona Banpo-dong, Seul, în jurul orei 22:50. Poliția a oprit mașina rapperului, un Mercedez Benz alb, după ce acesta a intrat într-un vehicul când încerca să îl depășească.

Poliția a aflat mai târziu că șoferul este rapperul NO:EL, după ce acesta a coborât din mașină. Ofițerul a vrut să îi facă un control de rutină, deoarece artistul părea în stare de ebrietate, însă acesta l-a lovit și l-a împins.

Un martor de la fața locului a mărturisit: „Am auzit multe strigăte când șoferul (NO:EL) a împins ofițerul de poliție cu brațele în piept. Când bărbatul a încercat să îl tragă afară din vehicul, șoferul s-a așezat înapoi și a lovit ofițerul undeva în zona capului. Cearta lor a durat câteva minute. NO:EL părea foarte beat și oricine l-ar fi văzut ar fi spus că e drogat…”

Între timp, poliția l-a escortat acasă pe NO:EL, care era prea beat ca să se descurce singur. După încheierea sărbătorilor, aceștia vor decide dacă vor emite un mandat de arestare pentru artist, care se afla deja în perioada de probă, după ce a fost eliberat preventiv după ce a comis o altă infracțiune în trecut, care a dus la suspendarea permisului său de conducere. După toate acestea, rapperul riscă 2 ani de închisoare.

Să vedem ce părere au internauții despre incident:

  1. Wow, tipul acesta e la un alt nivel. Gunoaiele ca el nu se schimbă niciodată. Bateți-l și aruncați-l la închisoare!
  2. Jang Je Won! Dacă nu ești capabil să îți crești fiul cum se cuvine, renunță într-un mod corespunzător la rolul de membru al Adunării Naționale!
  3. Dacă acest gunoi nu primește sentința cu închisoarea după ce a făcut un lucru ilegal a doua oară, a bruscat un ofițer de poliție și a condus beat, atunci asta e o dovadă clară a țării noastre deja putrezite! Dacă omul acela va fi închis, lumea va exclama!
  4. A comis deja atâtea infracțiuni, iar ei nu l-au putut aresta? Există oameni care nu se vor schimba niciodată, indiferent de lucrurile prin care trec. Cum a devenit Jang Je Won membru al Adunării Naționale? Fiul său ar trebui să fie oglinda sa. Tatăl lui ar trebui să își asume responsabilitatea și să demisioneze cât mai curând din funcție. Vrea să stea pe tron și să judece alți oameni, însă nu este dispus să facă același lucru și pentru fiul său nerușinat! Fără permis de conducere la el…refuzarea testului de alcoolemie… agresarea unui polițist… nu e prima oară când conduce beat.. A comis multe infracțiuni. Nu pot decât să mă supăr pe societatea în care trăim!!!
  5. De ce nu a fost încă arestat și pus după gratii? Dacă acesta ar fi fost o persoană obișnuită, ar fi fost arestat demult, nu-i așa?
  6. De când poliția trimite acasă o persoană de rând după ce o vede în stare de ebrietate? Ar trebui dezvăluit numele ofițerului chiar acum!!
  7. Jang Je Won, haide aici și explică faptele copilului tău nesuferit!!! Mereu ai căutat să critici familiile altora, când tu nu îți poți educa propriul fiu?? Cu puterea asta vă mândriți?
  8. Cum adică va fi anunțată sentința după sărbători??? Sunt singurul care nu înțelege? De ce nu e arestat acum??? Poliția este în toate mințile????
  9. Nu a fost închis încă…?

Tu ce părere ai?

sursa: daily naver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s