MONSTA X își exprimă dragostea față de fani printr-un videoclip de Chuseok + liderul Shownu salută și el fanii din armată

Image

Membrii MONSTA X le-au urat fanilor sărbătoare fericită de Chuseok!

Pe 20 septembrie, MONSTA X a postat un videoclip cu felicitări pentru sărbătoarea Chuseok pe canalul lor oficial de YouTube.

În videoclip, membrii MONSTA X au spus: „Chuseok, sărbătoarea națională pe care am așteptat-o cu toții, a sosit în sfârșit. Se spune că Chuseok este cea mai bună și cea mai mare sărbătoare a anului. Probabil că ați avut zile foarte ocupate de la începutul acestui an, dar sperăm să vă bucurați de o vacanță confortabilă și odihnitoare la Chuseok. ” Ei au continuat: „Dacă pomenești de Chuseok, nu poți lăsa deoparte prăjiturile de orez coreene cu umpluturi dulci. Asigură-te că mănânci așa ceva și sperăm că toate dorințele lui Monbebe (numele oficial al fandomului) se vor împlini. Să petreceți o  vacanţă de Chuseok bogată!”

Liderul Shownu, care efectuează în prezent serviciul militar obligatoriu, și-a prezentat, de asemenea, salutările de Chuseok fanilor săi printr-un videoclip surpriză, filmat înainte de a intra în armată. Shownu, purtând hanbok (haine tradiționale coreene), a spus: „Chuseok a venit peste noi înainte să ne dăm seama. Sper că veți petrece cu toții o vacanță bună de Chuseok în care să mâncați multă mâncarea bună și vă puenți dorințe în timp ce priviți luna plină. Sănătatea este cea mai importantă, așa că terog să ai grijă întotdeauna de sănătatea ta.”

Vă era dor de Nunu?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s