„Squid Game” bate un record pentru drame coreene de pe Netflix, învingând „Sweet Home”

Recent, a fost anunțat că noua dramă coreeană lansată de Netflix, „Squid Game”, a reușit să bată recordul pentru dramele coreene în termen de trei zile de la lansare.

Serialul a primit un scor general de 562, depășind „Sweet Home”, care a ajuns anterior la 428 de puncte în timpul desfășurării sale. A reușit chiar să învingă „Money Heist”, un serial popular de multă vreme pe Netflix. Squid Game este în prezent cea mai bine marcată dramă coreeană de pe Netflix.

Seria dată atrage în prezent recenzii împărțite masive de la publicul coreean. Unii telespectatori au considerat că povestea era „plictisitoare și previzibilă” sau „dincolo de clișeu până la doar teribil”,  că actoria era „insuficientă”  sau că  „primul episod nu mă face să vreau să mă uit în continuare” . Totuși la nivel internațional, drama a fost extrem de bine primită, iar telespectatorii au îndrăgit-o instantaneu.

În ciuda recenziilor mixte în rândul spectatorilor coreeni drama a reușit să debuteze pe locul 4 pe lista „Top 10 Series Worldwide” pe Netflix, pe 18 septembrie.

Iar începând cu data de 20 septembrie, serialul este numărul 2 atât în ​​„Top 10 Series Worldwide Today”, cât și în „Top 10 Series in USA Today”. 

În frunte cu actorul Lee Jung Jae, alături de Park Hae Soo, Wi Ha Jun, Jung Ho Yeon și mulți alții, „Squid Game” se concentrează în jurul unui joc de supraviețuire mortal. Un total de 456 de participanți care sunt disperați după bani sunt de acord să-și parieze viața într-o serie palpitantă de jocuri pentru copii. Câștigătorul va primi un premiu de 45,6 miliarde de won (aproximativ 38 de milioane de dolari).

Ați văzut deja drama „Squid Game”?

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s