Internauții coreeni discută dacă este sau nu o problemă faptul că V din BTS nu a purtat mască in New York

Pe un forum recent al unei comunități online, internauții coreeni au discutat dacă văd sau nu o problemă, după ce V din BTS a fost văzut in New York fără a purta o mască.

Internautul care a creat postarea a scris: “Prima opinie: nu există nicio restricție pentru măști în America, așa că este în regulă. A doua opinie: nu este în regulă și ar trebui să poarte o mască pentru că trebuie să se întoarcă în Coreea”.

De asemenea, internauții au postat o fotografie cu V, făcută dintr-un videoclip al unui fan, care îi surprindea pe membrii BTS mergând spre hotelul lor din New York. Postarea a obținut răspunsuri diferite de la internauți, deoarece au cântărit diferitele politici COVID-19 din Statele Unite și Coreea de Sud. Coreea de Sud are în prezent numeroase restricții cu privire la numărul de persoane adunate la întâlniri, măști, politici interioare și multe altele.

Cei care nu au văzut o problema cu V nepurtând mască au comentat:

„Aceasta este situația din America acum. Singurele țări care reacționează astfel la măști obligatorii sunt Coreea și China.”

„Nu contează. Urmezi doar politicile acelei țări.”

„Și ce? Acolo, există mai multă libertate față de măști.”

„America are o mulțime de zone în care oamenii au început să nu poarte măști de anul trecut. Pentru cei care nici măcar nu au avut ocazia să meargă în America, ce știți voi? Lolll”

„BLACKPINK, de asemenea, nu au purtat măști atunci când au mers în America.”

„Așteptați … este atât de enervant modul în care toată lumea îi face asta (lui V) din cauza unui clip scurt cu el mergând în interiorul unei clădiri. BTS respectă bine politicile, așa că voi ar trebui să fiți cei care o urmează.”

„Este America. America este mai liberă în ceea ce privește restricțiile lor, așa că este bine Loll.”

Iar cei care au găsit o problemă in asta, au comentat:

„America este mai severă în ceea ce privește nivelurile de pericol, dar (V) își scoate masca imediat ce pleacă din Coreea. Vrei să spui că este în regulă pentru că este în conformitate cu politica țării respective? Atunci ar fi bine să fii liber să renunți la mască si in Coreea?”


„Este o problemă gravă cu faptul că America nu poartă măști. Indiferent dacă este permis în țara respectivă, asta poate determina încă doi oameni să primească COVID-19″.


„Dacă este coreean, atunci ar trebui să poarte mască … sau ar putea aduce COVID-19 de acolo.”


„Chiar dacă ați fost vaccinați, este corect să purtați o mască. Și noi purtăm măști. Doar BTS evită să primească virusul COVID-19?”


„Te rog sa nu iei COVID-19 și apoi să te întorci în țară”.


„Wow. Trebuie să se autocarantineze.”

Sursa: allkpop

7 gânduri despre „Internauții coreeni discută dacă este sau nu o problemă faptul că V din BTS nu a purtat mască in New York

 1. Spike

  Dar ce se baga astia atata? Sigur ca e o problema, dar nu pentru voi, bagaciosilor! Lasat i baiatul in pace e treaba lui si numai a lui. Daca se infecteaza e traba lui, daca nu, din nou e traba lui.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Spike

  „BLACKPINK, de asemenea, nu au purtat măști atunci când au mers în America.” de ce mereu unde e bts, e si blackpink, si unde e blackpink, bts?! Si sa stiti, astia plictisiti de viata, blackpink a purtat masca in pare parte, si DIN NOU E TRABA LOR NU A VOASTRA

  Apreciază

  Răspunde
  1. Irene Autor post

   Asta ma întrebam și eu, dar cred ca așa e atunci când sunt 2 grupuri mari, ii compara. Ei cred ca uneori ii luam ca exemplu pentru ca sunt foarte populari si de asta unii fani se așteaptă ca ei sa fie perfecti și sa nu facă nicio greșeală chiar dacă nu are sens.

   Apreciază

   Răspunde
 3. Jolyne

  Wow
  Astia chiar nu au ce face cu viata lor.
  M-as bucura dacă vedetele extrem de populare (ex: BTS) nu ar citi postările internautilor nici dacă ar fi obligați sa o facă.
  Imediat vom vedea o postare intitulată „Ce chiloti au purtat membri din BTS când a fost regizat videoclip pentru Butter”

  Apreciază

  Răspunde
 4. Frida

  Si uite asa porneste valul 4, o celebritate nu poarta masca dupa fanii fara minte(orice cantaret are asa ceva, nu ma refer la army) incep si ei sa nu mai poarte.
  Toti din comentariile de aici il aparat, iar cei din coreea il critica, cand de fapt V nu ar trebuii sa primeasca nici critici nici aparari. A gresit, stiti asta, dar nu vreti sa recunoasteti, dar nici coreenii n au dreptul sa l critice, cel mult agentia ar avea.
  Masca e foarte importanta, daca renuntam acum la ea, va fi haos. Nu vreti sa se termine pandemia? Daca voua vi se pare ok sa n o mai purtam, atunci nu se va mai termina niciodata.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s