MONSTA X ilustrează perfect o zi din viața fanilor K-pop într-un MV devenit viral

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: MONSTA X Perfectly Illustrate a Day in the Life of K-pop Fans

Membrii MONSTA X și-au copiat perfect și într-un mod adorabil fanii, atunci când se întâlnesc.

Pe 28 septembrie, MONSTA X a actualizat canalul YouTube al grupului cu un videoclip super amuzant. Videoclipul a fost intitulat „The Way that MONSTA X Love MONBEBE Part. 2″ și a fost produs în întregime de membrii înșiși.

În acest videoclip, idolii din MONSTA X s-au filmat din ipostaza de fani MONBEBE.

În primul rând, ei s-au dus la un „magazin de muzică” pentru a cumpăra al nouălea mini-album MONSTA X, „One of a Kind”. După ce au cumpărat albumul, s-au așezat și l-au desfăcut simultan.

În timp ce se uitau la fotografiile și fotocardurile din album, au strigat entuziasmați în repetate rânduri: „Oh, …! Uită-te la asta!” și au atins/ mângâiat pozele. Apoi au discutat apoi dacă au câștigat sau nu un bilet la evenimentul de semnare de autografe pentru fani și s-au jucat cu autocolantele din album.

După aceea, membrii MONSTA X au stat pe masă pentru o gustare seara târziu cu (falsă) cu soju. Înainte să mănânce și să bea, fiecare dintre ei și-a scos fotocardul și le-au pus pe toate împreună în mijlocul mesei și le-au scuturat cu emoție. Liderul Shownu a fost reprezentat în filmare de către un urs de pluș. Apoi ei au dat noroc cu falsul soju, în aceeași poziție în care ținuseră fotocardurile în mână puțin mai devreme.

În timp ce se făceau că își mâncau mâncarea și beau soju, au vorbit despre ultimele știri legate de MONSTA X și au spus astfel de lucruri precum „Să fim MONBEBE pentru totdeauna, băieți!” si asa mai departe.

Finalul este apoteotic, Hyungwon făcându-se că se clatină beat pe stradă, ținut de Joohoney, luând în brațe un stâlp de iluminat public și strigând numele fanilor MONBEBE. Tot Joohoney îl bagă în pat îmbrăcat și îl învelește, Hyungwon făcându-se că a adormit pe loc.

Se vedea clar că membrii MONSTA X au monitorizat frecvent activitățile MONBEBE online, deoarece au făcut ceea ce fac nu doar MONBEBE, ci majoritatea fanilor K-pop atunci când se întâlnesc.

Întrucât un număr atât de mare de fani K-pop au găsit povestea atât de realistă, videoclipul este în trenduri pe canalul pe YouTube din Coreea în acest moment.


Sursa: sbs.co.kr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s