Soobin din TXT și Arin din Oh My Girl își iau adio de la „Music Bank”

TXT’s Soobin & Oh My Girl’s Arin Share Thoughts After Stepping Down As “Music Bank” MCs

Cei doi artiști își exprimă gândurile în legătură cu „Music Bank” în ultima zi de filmări ca prezentatori!

După ce au găzduit show-ul săptămânal timp de un an, îndrăgitul duo „Akong” format din Soobin din TXT și Arin din Oh My Girl, și-a luat adio de la „Music Bank” în cadrul episodului difuzat în data de 1 octombrie.

În data de 2 octombrie, Arin a postat pe contul său oficial de Instagram, câteva fotografii adorabile cu ea și Soobin, care au fost făcute în culise. De asemenea, aceasta a rătat fanilor frumosul trofeu pe care l-a primit cadou de la emisiune, odată cu plecarea ei. Arin a scris în descriere: „Vă mulțumesc că ați arătat iubire prezentatorilor de la „Music Bank” timp de un an întreg, o perioadă care poate fi considerată atât lungă, cât și scurtă…. Mi-am amintit brusc de acele momente când eram la începutul nostru împreună… Eram atât de neîndemânatici și plini de lipsuri, dar vă mulțumim că ne-ați iubit chiar și atunci. M-am distrat foarte mult și am fost foarte fericită în timpul filmărilor.”

Între timp, prin intermediul unei declarații lansate de Big Hit Music, Soobin a mărturisit: „Am fost foarte bucuros să fiu prezentator la „Music Bank”. Am întâlnit mulți artiști juniori și seniori și a fost un timp în care am putut evolua și învăța lucruri noi. Aș dori să mulțumesc sincer producției de la emisiune care ne-a întâmpinat mereu cu căldură și au avut grijă de noi, precum și fiecărui spectator care ne-a alocat din timpul său și a urmărit episoadele găzduite de noi.”

Începând cu săptămâna viitoare, Sunghoon din ENHYPEN și fosta membră a grupului IZ*ONE, Jang Won Young, vor găzdui emisiunea.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s