Actorul Park Hae Soo vorbește despre drama „Squid Game”, relația sa cu Lee Jung Jae + altele

“Squid Game” Actor Park Hae Soo Talks About The Drama’s Popularity, His Relationship With Lee Jung Jae, And More

Star-ul Park Hae Soo vorbește despre populara dramă „Squid Game”!

După lansarea dramei din septembrie, „Squid Game” a devenit primul serial coreean care a ocupat clasamentul emisiunilor de televiziune interne și globale Netflix, precum și prima dramă coreeană care s-a clasat pe locul 1 în „Top 10 Today’s Netflix” din Statele Unite. În plus, serialul s-a menținut în top 3 în aproximativ 83 de țări din întreaga lume.

Actorul Park Hae Soo a reacționat fericit la popularitatea explozivă a serialului, comentând: „Datorită popularității dramei, am primit mesaje frumoase și felicitări din întreaga lume pentru nașterea primului meu copil.” Apoi, actorul a menționat că anticipase oarecum faptul că „Squid Game” va ajunge atât de cunoscută. El a spus: „Deși au fost prezentate jocuri coreene, oamenii au avut multe lucruri la care să se raporteze. M-am gândit că oamenii se vor gândi mult la acele lucruri în timp ce urmăresc drama. De asemenea, m-am gândit că va fi apreciată, deoarece este prezentat un joc extrem și periculos. Cu toate acestea, nu mi-am imaginat că va ajunge chiar atât de cunoscută. Am început să îmi dau seama acest lucru în momentul în care am primit mesaje de la oamenii din străinătate.”

Actorul a mai mărturisit faptul că s-a simțit atras de sinopsisul dramei, menționând în mod specific schimbările psihologice la care sunt supuse personajele. În ceea ce privește personajul interpretat de el, Jo Sang Woo, acesta a spus: „În timp ce filmam pentru dramă nu am simțit nicio diferență între Sang Woo și mine. Alegerile au devenit mai ușoare, deoarece nu mai simțeam că interpretez un personaj, ceea ce a fost ciudat. După ce filmările s-au încheiat, am simțit că mă aseamăn mai mult cu personajul Sung Gi Hoon.”

Park Hae Soo i-a mulțumit în mod special lui Lee Jung Jae, pentru ajutorul oferit în timpul filmărilor: „Întrucât ne interpretam personajele, a devenit dificil pentru noi, așa că ne-am sprijinit unii pe alții. Lee Jung Jae ne-a abordat într-un mod confortabil. A fost o onoare să lucrez alături de el. Chiar am fost odată la casa lui, unde am discutat mult și am băut vin. Mi-a dat multe sfaturi legate de actorie și cu ce m-aș putea ocupa pe viitor. M-am bucurat nespus că am avut ocazia de a lucra alături de el.”

Deși telespectatorii anticipează lansarea celui de-al doilea sezon al dramei, primul sezon se încheie din păcate cu moartea lui Jo Sang Woo. Park Hae Soo a spus: „Era un personaj menit să moară, ceea ce este păcat. Dar cine știe, regizorul ar putea adăuga scene din trecut, iar eu voi putea apărea și în al doilea sezon.”

Mai apoi, artistul a adus laude regizorului Hwang Dong Hyuk, mărturisind că a fost din totdeauna un fan al său. A dezvăluit: „Este un regizor care își asumă tot felul de provocări. Are un bun simț al umorului. Aș vrea să îl întâlnesc din nou. Sunt recunoscător că a ajustat replicile mele chiar și în ultimele zi de filmări.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s