Chan, al doilea membru al trupei A.C.E testat pozitiv de COVID-19

A.C.E’s Chan Becomes 2nd Member To Test Positive For COVID-19

Grupul A.C.E are doi membri infectați cu COVID-19.

La începutul acestei săptămâni, Jun din A.C.E a fost diagnosticat cu COVID-19 după ce a prezentat simptome ușoare. Deși colegii săi de trupă Chan și Kim Byeongkwan au avut rezultate negative la primul test făcut, amândoi au intrat în carantină ca măsură de precauție. 

Pe 8 octombrie, agenția A.C.E BEAT Interactive a anunțat că, în timp ce se autoizola, Chan a început să prezinte simptome ușoare ale virusului – și după ce a fost supus retestării, el a fost diagnosticat și cu COVID-19. 

Declarația completă a agenției este următoarea:

Bună ziua, aici este BEAT Interactive.

În dimineața zilei de vineri, 8 octombrie, rezultatele testului de COVID-19, ale membruluiA.C.E Chan, au revenit, de asemenea, negative.

După ce Jun, membru al A.C.E, a fost informat pe 4 octombrie că a avut rezultat pozitiv, Chan a intrat în autoizolare în conformitate cu liniile directoare ale autorităților din domeniul sănătății.

În timpul carantinei sale, el a început să prezinte simptome ușoare (ușoare dureri musculare) care păreau a fi simptome ale COVID-19, așa că a fost supus imediat retestării PCR, iar rezultatele retestării sale au fost pozitive în această dimineață.

În conformitate cu instrucțiunile autorităților sanitare, Chan se va muta într-o unitate de carantină pentru a primi tratament.

Cauza diagnosticului [COVID-19] al lui Jun a fost contactul cu familia sa miercuri, 29 septembrie, iar el a continuat să repete cu ceilalți membri ai A.C.E de miercuri, 29 septembrie până vineri, 1 octombrie.

Deși nu a fost contactat de autoritățile sanitare, Jun a fost informat personal la 1 octombrie că unul dintre membrii familiei pe care i-a întâlnit pe 29 septembrie a fost diagnosticat cu COVID-19, așa că a fost imediat supus testelor și, la acel moment, rezultatele testelor sale a revenit negativ.

Cu toate acestea, în timp ce se afla în carantină, Jun a început să prezinte simptome ușoare începând de duminică, 3 octombrie, așa că a fost supus retestării luni, 4 octombrie, după care rezultatele testelor sale au revenit pozitive.

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie, Chan a repetat și a stat la cămin împreună cu Jun și, chiar dacă a intrat în autoizolare după aceea, credem că a se infectase deja cu COVID-19 dintr-un contact anterior.

Deși Kim Byeongkwan nu locuia în cămin din cauza faptului că ACE nu se află în prezent în activitatea de promovare, el a repetat împreună cu Jun în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, când Jun nu știa încă că a fost în contact cu un pacient cu COVID-19. După ce rezultatele testului PCR pentru COVID-19 au revenit negative la 4 octombrie, el a fost în carantină la casa familiei sale, iar Kim Byeongkwan își va monitoriza cu stăruință starea de acum înainte.

În urma diagnosticului lui Jun, toți membrii A.C.E și ​​personalul BEAT Interactive au fost supuși testării PCR pentru COVID-19 și toți membrii personalului care s-a intersectat cu Jun au intrat în autocarantină și lucrează în prezent de acasă ca măsură de precauție.

Agenția noastră va respecta cu sârguință instrucțiunile și liniile directoare ale autorităților din domeniul sănătății și vom decide asupra revenirii A.C.E la activități la o dată ulterioară.

Vom face tot posibilul pentru a asigura recuperarea rapidă și siguranța lui Jun și Chan.

Mulțumim.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s