Wonho citește tweet-urile însetate ale fanilor și concluzionează că aceștia sunt cei mai amuzanți oameni de pe pământ

Wonho Reads Thirst Tweets

Regele Wonho nu dezamăgește niciodată! Interivul pentru BuzzFeed, în care citește mesajele fanelor însetate, a devenit viral! Aflați mai jos cum i-a înnebunit pe internauți.
Wonho a acceptat în sfârșit provocarea de a citi comentariile cu aluzii sexuale ale internauților cu privire la el. Fanii săi însetați nu s-au reținut, iar Wonho a reușit, cu caracterul său unic, să fie adorabil de timid, dar să continue să reziste, în timp ce citea fiecare tweet „murdar”!

„Să privești mușchii lui Wonho nu ar trebui să fie gratis” dar el a contrazis fana, anunțând-o că sunt gratis.

Wonho flexing his arm after reading a tweet that says "seeing Wonho's muscles shouldn't be free"

„Wonho e mare peste tot.” Acesta a exclamat uimit: „Stai, CE? Ce e Mare?” Apoi a continuat să citească mai departe: „urechi mari, fund mare, creier mare, coapse mari, și cea mai mare dintre toate – inima”. Acesta a părut că nu pricepe și a continuat, după ce a atins părțile corpului la care se făcea referire, să spună cât de mult își iubește fanii.

Acesta a râs isteric și încurcat când o fană a mărturisit: „Mai devreme era tare deprimată, dar după ce i-am văzut fundul lui Wonho, mă simt mai bine acum„. Els-a oferit mai departe: „Oh, da, dacă vrei, pot să, ăă, încarc pe Instagram, poze cu fundul meu. Ca să te simți mai bine.”

Acesta a notat cât de multe mesje sunt despre fundul său. Unul spunea: „Fundul lui Wonho ar trebui să fie într-un muzeu internațional.” Wonho a râs cu poftă și a comentat: „Ei bine, am auzit că Muzeul Național din Coreea este interesat de ele (fesele) să le păstreze. Deci dacă sunteți interesați, America ar trebui să liciteze repede să le obțină prima.”

Image

Dar fanele au avut de comentat și despre spatele lui: „Mușchii de pe spatele lui Wonho ar putea să mă rupă în două.” Wonho i-a răspuns că a slăbit recent, dar că înainte de a merge în SUA, se va mai îngrășa și a contluzionat: „Voi construi mai mulți mușchi și voi rupe acest fan în bucăți.”

Un alt comentariu care l-a uimit pe idol a fost legat de coapsele sale: „Cum l-aș lăsa pe Wonho să mă strivească doar cu coapsele sale.” Acesta a fost întâi intrigat: „Mă întreb dacă aș putea face asta doar cu coapsele mele? Dacă vrei, încerc, deci vino.”

Mai sunt și alte mesaje și mai nebunești, dar vă lăsăm să le descoperiți puțin mai jos:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s