Kim Min Ju, ex – IZ*ONE, refuză să intre în noul grup de fete de la HYBE Labels

기사 대표 이미지:[SBS Star] Former IZ*ONE Kim Min Ju Turns Down HYBE Labels Offer to Join Their New Group

Fosta membră a grupului IZ*ONE Kim Min Ju a refuzat oferta HYBE Labels de a intra în primul grup de fete pe care îl va lansa gigantul din industrie.

Pe 7 octombrie, portalul de știri YTN a distribuit un raport despre Kim Min Ju. Potrivit raportului, Kim Min Ju a refuzat recent să se alăture noului grup de fete K-pop al HYBE Labels.

HYBE Labels este una dintre cele mai mari agenții de management din Coreea, care găzduiește grupuri populare de K-pop BTS, TOMORROW X TOGETHER, Seventeen, NU’EST, ENHYPEN și multe altele. 

În raport, se spune că HYBE Labels a contactat-o pe Kim Min Ju până în septembrie, cerându-i să se alăture noului lor grup de fete pe care îl pregătesc în prezent de debut. Dar, deoarece Kim Min Ju avea o dorință puternică de a se lansa în activitatea de actorie, ea a refuzat în cele din urmă propunerea lor.

Despre aceasta, un expert din industrie a declarat: „Când Kim Min Ju s-a alăturat agenției sale Urban Works, la început, s-a pregătit să devină o vedetă K-pop. Dar și-a schimbat drumul spre debutul ca actriță mai târziu, în urma discuțiilor cu agenţia sa.”

El / ea a continuat, „În timp ce și-a început munca de actriță prin apariția în unele filme și drame, i s-a sugerat să facă parte din „Produce 48”. Lucrurile i-au mers bine în emisiune și a devenit membră IZ*ONE, dar … „

El / ea a reluat: „De la desființare, și-a exprimat dorința de a reveni la actorie și de a-și începe în mod corespunzător viața de actriță”.

Ca răspuns la raportul YTN, Urban Works a comentat: „Este adevărat că i s-a oferit să se alăture HYBE Labels ca membr[ a noului grup de fete. Dar Kim Min Ju a dorit cu tărie să continue actoria și să înceapă cu adevărat cariera de actriță. „

Reamintim că grupul I*ZONE s-a desființat oficial în luna aprilie a acestui an.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s