Jung Ho Yeon vorbește despre drama „Squid Game”, relația de prietenie cu Jennie din BLACKPINK + altele

Jung Ho Yeon On Auditioning For “Squid Game,” Support From BLACKPINK’s Jennie And Boyfriend Lee Dong Hwi, And More

Actrița-model discută despre celebra dramă care a făcut-o cunoscută, „Squid Game”!

Jung Ho Yeon și-a făcut debutul în actorie în cadrul serialului original Netflix, „Squid Game”, care a reușit să cucerească publicul la nivel mondial. În data de 1 octombrie, artista a participat la un interviu, unde a vorbit puțin despre impactul pe care l-a avut drama asupra ei, dar și altele.

În ceea ce privește procesul de audiție pentru rolul său, aceasta a dezvăluit: „Trecuse mai puțin de o lună de când am decis să semnez un contract cu agenția mea. Pe atunci, eram la New York și mă pregăteam pentru Săptămâna modei, dar mi s-a cerut să trimit un videoclip pentru audiție cât mai repede posibil. Nu am mai filmat niciodată un astfel de videoclip. Îmi amintesc că am depus mult efort la rostirea acelui scenariu. Am dat tot ce am putut timp de trei zile. Nici măcar nu știam cum trebuie abordată actoria, așa că pur și simplu m-am gândit la motivele pentru care personajul meu, Sae Byeok, a reacționat astfel. După ceva timp, m-am atașat de Sae Byeok. Am și uitat de videoclip după ce l-am trimis. Am primit brusc un mesaj care spunea că regizorul vrea să mă vadă, așa că m-am întors de urgență în Coreea.”

În timpul întâlnirii, aceasta a mărturisit că a fost destul de anxioasă, în ciuda experiențelor sale cu publicul. A spus: „Când mi s-a spus că am primit rolul, m-am simțit de parcă aș fi intrat în necazuri și am simțit o oarecare frică. Mi-a bătut atât de tare inima încât nici nu am mai putut bea cafea. Eu chiar reușisem!”

Chiar și după începerea filmărilor, anxietatea lui Jung Ho Yeon nu s-a oprit. Simțind prea multă presiune, artista a cerut să discute cu regizorul despre problema sa. A explicat: „Cred că am vrut să fiu sigură de alegerea făcută. Apoi regizorul mi-a spus că sunt foarte potrivită pentru acel rol. Această frază m-a făcut să îmi dau seama de faptul că indiferent dacă mă pricep sau nu la actorie, nu ar trebui să le fac probleme celorlalți din cauza neliniștii mele. Am reușit să depășesc acest obstacol. De asemenea, am vorbit mult cu seniorii mei în timpul filmărilor. La un moment dat am devenit mai liniștită și am reușit să mă concentrez pe ceea ce era cu adevărat important.”

Pentru a putea interpreta personajul lui Sae Byeok mai bine, artista a scris un jurnal: „M-am concentrat pe studierea gândurilor interioare pe care le-ar fi avut ea. Este o persoană interesantă, deoarece trăiește mai degrabă pentru cei din jur decât pentru ea. Cred totuși că am avut câteva minusuri când a venit vorba de exprimare. Am fost lentă la reținerea indicațiilor date de regizor. Apoi, am experimentat momente când spiritul actoriei a ieșit pur și simplu la iveală, fără să încerc asta măcar. Atunci, mi-am dat seama că reușesc să mă apropii de Sae Byeok! A fost grozav! M-am gândit că așa se simte când intri în pielea unui personaj. Pentru că am avut minusuri, m-am concentrat mult și pe sinceritate!”

Apoi, ea a vorbit despre numărul impresionant de urmăritori pe Instagram: „Am fost foarte surprinsă de fiecare dată când verificam contul! Am deschis aplicația și avea un număr mare, apoi am deschis-o iar și numărul a crescut cu mult! M-am gândit că susținerea față de „Squid Game” se reflectă prin numere, la fel ca soarta, așa că am fost mulțumită. Faptul că atât de mulți oameni din întreaga lume au devenit interesați de dramă, îmi oferă o stare de bine!”

Întrebată de obiectivele ei personale, aceasta a spus: „Nu am niciun scop ca actriță. Vreau să devin mai bună în fiecar zi, într-un mod constant, fără să îmi pierd vreodată dorința de a lucra din greu. S-ar putea să fie momente în care mi-aș dori să renunț, însă voi merge mai departe și voi munci mult.”

Jung Ho Yeon se întâlnește cu iubitul său, Lee Dong Hwi, începând cu anul 2016. Actrița a dezvăluit: „El este foarte mândru de succesul serialului. Întrucât și el se ocupă cu actoria, este un senior bun, un prieten bun și o persoană bună. Mă susține mereu și își face griji pentru mine.”

De asemenea, ea s-a făcut remarcată și pentru prietenia ei cu Jennie din BLACKPINK, care a trimis un camion de cafea pe platoul de filmare „Squid Game”, pentru a-și arăta susținerea față de vedetă. Legat de acest aspect, Jung Ho Yeon a comentat: „Jennie a fost atât de fericită pentru mine când i-am povestit procesul de audiție! Mi-a trimis cadouri și m-a felicitat constant chiar și pe rețelele de socializare! Jennie se află pe lista persoanelor care mă fac să mă simt recunoscătoare. A fost atât de fericită pentru mine, de parcă bucuriile mele ar fi fost ale ei! M-am întrebat mereu cum poate exista un om care se poartă ca un înger.”

sursa: soompi

Un gând despre „Jung Ho Yeon vorbește despre drama „Squid Game”, relația de prietenie cu Jennie din BLACKPINK + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s