Mina dezvăluie conversații și susține că sora ei „a înșelat-o” pentru a cumpăra o mașină scumpă

Police launch investigation into former AOA member Mina's past sexual assault | allkpop

Mina revine cu noi acuzații și o menționează chiar și pe Jimin!

În data de 5 octombrie, Mina (ex-AOA) a scris o nouă postare lungă pe contul ei oficial de Instagram. Aceasta a declarat:

„Nu a fost suficient faptul că am fost nevoită să sufăr din cauza lui Shin Jimin. Acum trebuie să sufăr și din cauza surorii mele mei mari. Serios, viața mea e un r****. Ai spus că te vei ocupa de taxe, iar eu am încercat să reduc din povară, însă nu mi-ai înapoiat banii. Chiar și mama a constatat că e un lucru ciudat. Ai luat o sumă atât de mare fără să ceri permisiune și nici nu vrei să returnezi banii? Chiar dacă fondurile ar fi investite în afaceri.

Am fost de acord să închiriez mașina doar din cauza mamei. Am muncit din greu ani la rând pentru a o ajuta pe mama, nu pe tine! Trezește-te! Când am ajuns la cafenea, am descoperit două ștampile pe acte. Și un Maserati? Mi-am spus că l-ai luat pentru că e o mașină confortabilă, însă de ce l-ai pus pe numele meu când tu nu îți poți permite o asemenea mașină? Recent am aflat asta. Ultima dată când m-ai întâlnit, m-ai acuzat de evaziune fiscală. Erai atât de încrezătoare când m-ai amenințat că mă vei raporta! Gândește-te la asta, pentru că eu nu știu ce am greșit. Nu m-am gândit la beneficiile pe care le obții pe spatele meu și am făcut tot posibilul să te ajut cu afacerea ta. Cum ai putut acuza singurul tău ajutor de evaziune fiscală? Lucrurile pe care le-ai făcut vor ajunge cunoscute. Voi accepta cu încredere toate investigațiile. Ai spus că vei avea grijă de taxe. Nu mă voi prăbuși. Mă voi confrunta cu această situație plină de încredere.

Să o iert pe Shin Jimin? Să nu mai fac ceea ce fac? Să aduc dovezi și să nu îmi mai ameninț moartea? Jimin m-a hărțuit timp de 10 ani! Am spus cu greu lucrurile pe care nu am fost capabilă să le rostesc în 7 luni și voi mă faceți psihopată? Totul este atât de nedrept! Trebuie să tac și să trăiesc așa? Și acum, sunt nevoită să mă întorc împotriva surorii mele? Ce pot face eu când toată lumea e de partea lui Jimin? Îmi vine să mor pentru că nu vă pot oferi nicio dovadă. Haideți să murim cu toții.

Și unni, tu ce vei face? Vei da în judecată femeia care ne-a dat naștere? Asta consideri tu că e familie? Dacă mai ai rușine în tine, fă bine și returnează-mi banii!”

Într-o altă postare, Mina a dezvăluit câteva conversații și a comentat: „Nu ai spus tu că vrei să o trimiți pe mama la un azil de bătrâni? Atunci, eu m-am enervat și ți-am spus să te gândești la momentele dificile prin care a trecut ca să ne crească! Unde intenționezi să o duci?? Un sanatoriu? Un spital de nebuni? Ce a făcut mama mea să ajungă acolo? Du-te tu acolo!!”

Într-o altă postare, Mina s-a adresat internauților care au comentat la postările sale și a spus: „Cineva a spus că eu și mama ar trebui să murim. Am dezactivat comentariile după ce am văzut că există persoane care o apără!”

Să vedem ce părere au internauții despre situație!

 1. Indiferent dacă totul ar fi real sau nu, nu mai ieși în fața publicului! Oprește-te din a fi o cerșetoare de atenție și vizitează un centru de tratament!
 2. Dacă sora ta îți folosește numele și îți fură banii, raportează asta poliției, găsește un contabil și un avocat. Asta ar face un om rațional în așa o situație. Nu te mai plânge! De obicei evit postările celebrităților, dar asta e prima oară când a am fost nevoit să las un comentariu pentru că m-am săturat de capriciile ei.
 3. Jimin-ah, ai muncit din greu!
 4. Eu o cred pe Jimin.
 5. A acuzat-o pe Jimin de hârțuire, a destrămat un grup întreg, a furat iubitul altei femei, iar când a fost făcut public comportamentul ei, a continuat să amenințe că se sinucide! Apoi, brusc a apărut la televizor cu scuza că era tânără pe atunci și că a fost violată. Apoi, a fost prinsă fumând cu fostul ei iubit într-un hotel pentru nefumători! Acum își face de rușine familia și își spală rufele în public doar ca să o vadă toată lumea? Cât de departe poate merge femeia asta???
 6. Oprește-te odată….. Serios… Te rog… Oprește-te din a te amăgi.
 7. Este genul de persoană care crede că e victima în orice situație! Ea a fost victimă când era la școală, apoi a devenit victima colegei sale de trupă și a iubitului ei, apoi mama ei și acum chiar sora mai mare. Nu mai este nimeni de partea ei și știm cu toții care este motivul. E singura care nu observă asta?
 8. La început chiar mi-a părut rău pentru ea… dar acum o consider o psihopată!

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

Un gând despre „Mina dezvăluie conversații și susține că sora ei „a înșelat-o” pentru a cumpăra o mașină scumpă

 1. Ana Maria

  Fata asta a luat-o urât rău de tot pe arătură. Nu neg că informațiile legate de Jimin sunt false, dar tot ce face e să se folosească de ea ca să primească atenție și să se dea în spectacol. Nu mai știe ce să facă ca să fie buricul pământului. Să o ducă cineva la un centru special pentru problemele ei. Ceea ce face nu e deloc ok.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s