Han So Hee spune ca a luat in greutate de fapt din cauza plăcintei cu ciocolată, nu datorită mușchilor

În data de 8 octombrie, Han So Hee a participat la sesiunea de discuții deschise pentru viitorul serial original Netflix, ‘My Name’, desfășurată la Busan Haeundae Film Center.

Aici, actrița a dezvăluit că a pus pe ea 10 kg pentru a se potrivi mai bine în rolul său de acțiune. Han So Hee a declarat: “Am câștigat 10 kg în timp ce mă pregăteam pentru scenele de acțiune din ‘My Name’.”

Han So Hee a continuat: “Park Hee Soon sunbaenim a menționat anterior că am acumulat 10 kg în greutate musculară, dar s-a adăugat și grăsimea [în greutate]. Îmi place „Choco pie” (plăcinta cu ciocolată). Deoarece cantitatea de exerciții pe care o făceam a crescut am mâncat mai mult , așa că m-am îngrășat 10 kg.”

În ceea ce privește eforturile depuse în timpul filmărilor pentru ‘My Name’, Han So Hee a declarat: “M-am simțit împovărată pentru că știam că am nevoie de forță fizică pentru a duce proiectul cu mine de la început până la sfârșit. M-am pregătit pentru scenele de acțiune de mult timp și am făcut mult efort.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s