Fetele din aespa discută despre conceptul lor unic și multe altele

aespa Talks About The Group’s Unique Concept, Lee Soo Man’s Participation In Their Comeback, And More

În data de 7 octombrie, trupa aespa a apărut în show-ul radio „Kim Shin Young’s Hope Song at Noon”!

Grupul de fete a lansat pe 5 octombrie primul mini-album intitulat „Savage”, iar melodia care poartă același nume a urcat rapid în topuri.

Emisiunea radio la care au participat membrele aespa a fost găzduită de Sunmi, care a mărturisit: „Este prima oară când le întâlnesc pe fetele din aespa. Este un lucru uimitor și sunt foarte încântată! Toate sunt foarte drăguțe.” Apoi, aceasta le-a felicitat pe fete pentru recordurile depășite, iar ele au mărturisit că sunt fanele lui Sunmi.

În cadrul interviului, Sunmi a adus în discuție conceptul abordat de aespa, anume „metaverse”, la care Karina a răspuns: „Ne-a fost greu să înțelegem în totalitate acest concept, însă am învățat ce înseamnă. Știu că fanii sunt curioși dacă Winter ar fi forța întunecată care domină universul creat de noi, însă chiar și noi suntem curioase! Când am întrebat asta, ni s-a spus că va rămâne un secret. ” Winter a adăugat: „Este o onoare când ai ocazia de a încerca ceva nou, mai ales un concept!”

Legat de faptul că noul mini-album a depășit 400.000 de precomenzi, Ningning a spus: „Sunt foarte recunoscătoare! Atât de mulți oameni au așteptat albumul și s-au bucurat de muzica noastră! Nu mi-a venit să cred!”

Mai apoi, membrele au vorbit despre Lee Soo Man, care s-a ocupat personal de realizarea coregrafiei pentru „Savage”. Giselle a spus: „A gândit mult acele mișcări de dans. El ne-a sugerat să acordăm multă atenție coregrafiei originale. ” Karina a explicat: „Pentru coregrafia piesei „Black Mamba”, ne-a prezentat chiar el coregrafia.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s