„Hometown Cha-Cha-Cha” a doua K-drama care câștigă în popularitate la nivel global, după „Squid Game”

                                                 Actors Kim Seon-ho, right, and Shin Min-a in a scene from tvN's rom-com series, 'Hometown Cha-Cha-Cha' / Courtesy of Studio Dragon

Un alt serial sud-coreean câștigă dragostea publicului internațional.

Drama TvN, „Hometown Cha-Cha-Cha”, cu Shin Min Ah și Kim Seon Ho în rolurile principale, a câștigat popularitate în topurile de streaming Netflix din întreaga lume.

Deși s-ar putea să nu fi cucerit tronul pe lista celor mai urmărite emisiuni TV de pe Netflix, comedia romantică a făcut istorie intrând în top 10.

Potrivit platformei de analiză streaming FlixPatrol, „Hometown Cha-Cha-Cha” s-a clasat pe locul nouă în top 10,  vinerea trecută. Serialul a fost listat în Top 10 emisiuni Netflix în aproximativ 20 de țări, inclusiv Australia, Egipt, India, Indonezia, Japonia și Qatar.

Seria originală coreeană Netflix, „Squid Game”, este în fruntea listei de zile întregi. Așa că, acum, există două K-drame  care domin[  topurile de seriale de pe Netflix. 

Regizat de Yoo Je-won, ale cărui lucrări anterioare includ „Oh My Ghost” și „Tomorrow, with You”, „Hometown Cha-Cha-Cha” urmărește povestea uneie dentiste dintr-un oraș mare, Yoon Hye-jin (Shin Min Ah), care se mută din Seul în satul de pe litoral Gongji, pentru a-și deschide propriul cabinet.

În timp ce încearcă să se acomodeze cu noul cartier, ea îl întâlnește pe cel mai chipeș tip al orașului, Hong Du-sik (Kim Seon Ho), pe care îl percepe negativ la început. K-drama este un remake al seriei TV de tip comedie romantică, „Mr. Handy” (2004). 

Cel de-al 10-lea episod al serialului a înregistrat cea mai bună clasare  duminică, obținând un rating de 11,4% la nivel național. După ce a început cu cu  un rating de 6,8% pe 28 august, serialul a crescut în popularitate, datorită poveștii sale încântătoare și interpretărilor realiste ale personajelor.

Fanii au descris serialul ca pe o dramă care vă „ va alina ochii și vă va reîmprospăta starea de spirit”. 

Unul dintre aceștia a comentat: „Este atât de ușor și oferă cantitatea potrivită de emoții. Știu că este devreme să spun asta, dar această dramă m-a vindecat. Jocul actorilor a fost uimitor. Cinematografia este absolut incredibilă„, în timp ce un alt spectator a spus că vrea să viziteze Pohang, locul de filmare.

În Coreea, serialul s-a menținut pe primul loc pe lista emisiunilor TV cele mai dezbătute, potrivit firmei de analize a datelor Good Data Corporation. Actorii principali Kim Seon Ho și Shin Min Ah au rămas pe locurile un și respectiv doi, timp de cinci săptămâni consecutive, pe lista celor mai influenți actori. 

Un reprezentant al Studio Dragon a declarat: „Ne bucurăm că telespectatorii din întreaga lume pot să empatizeze cu această poveste de vindecare a cărei acțiune este plasată într-un sat de la malul mării. Se pare că apreciază sentimentele pe care K-drama le emană, sentimente calde, realiste.” 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s