Kim Kook Heon a vorbit despre faptul că a fost victima manipulărilor voturilor „Produce X 101”

Kim Kook Heon s-a deschis cu privire la modul în care a fost afectat personal de manipularea voturilor din emisiunea  „Produce X 101”.

Acesta participă la un nou show de supraviețuire a postului TV CHOSUN „Tomorrow’s National Singer”. În timp ce se prezenta în fața juriului, Kim Kook Heon a amintit despre experiența sa din trecut, când a fost rănit la o audiție anterioară.

Deși nu a menționat numele exact al showului, TV CHOSUN a prezentat capturi de ecran despre manipularea voturilor care au avut loc în seria „Produce” pentru a confirma că cântărețul vorbea despre „Produce X 101”.

Kim Kookheon a dezvăluit: „Din cauza audiției, am fost rănit și m-am odihnit în ultimele luni. M-am gândit să renunț la cântat și a dansat, care îmi plac mult, și să încep ceva nou”. El a adăugat: „Mi-am dat seama că lucrul pe care mi-l doresc este să fiu cântăreț. Așa m-am întors să mă provoc din nou.”

S-a dezvăluit anterior despre Kim Kook Heon că a fost stagiarul care a fost afectat de manipulările de vot care au avut loc în „Produce X 101”. Totodată, se știe despre el că are o voce incredibilă, așa că îi dorim mult succes la noua competiție!

Sursa: kstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s