TOP: K-Drame cu tematică de supraviețuire pe care trebuie să le vezi după „Squid Game”

Intense Survival-Themed Movies And Dramas To Watch After “Squid Game”

Trebuie neapărat să te uiți la aceste drame și filme coreene de supraviețuire!

În urmă cu o lună, Netflix a difuzat un nou serial coreean numit „Squid Game”. Acest hit global nu a avut nevoie de nicio introducere, deoarece a ajuns pe locul 1 în mai mult de 90 de țări din toată lumea la momentul actual. Pentru unii telespectatori, aceasta este primul serial coreean pe care l-au urmărit vreodată și, în mod firesc, ar fi dornici să urmărească mai multe producții coreene care le oferă aceeași goană după adrenalină pe care le-a oferit-o drama „Squid Game” în doar nouă episoade.

Ca urmare, am pregătit o listă cu astfel de filme și drame, pe care trebuie neapărat să le vezi dacă ai iubit „Squid Game”!

1.„Train To Busan

Dacă ai văzut „Squid Game”, mai mult ca sigur un anume actor ți-a atras atenția chiar la început: Gong Yoo. Având rolul principal în „Train to Busan”, el îl interpretează pe Seo Seok Woo, un tată absent și divorțat, care își însoțește fiica pe nume Seo Su An (interpretată de Kim Su An) la Busan, astfel încât ea să-și petreacă ziua de naștere cu mama ei. Din cauza unei scurgeri chimice, zombi iau sub stăpânire Coreea de Sud, împărțind oamenii în victime și prădători. Având de-a face cu această criză în tren, Seok Woo face tot ce trebuie pentru a garanta siguranța fiicei sale.

În rolurile principale, alături de Ma Dong Seok și Jung Yu Mi ale căror personaje urcă și ele în tren, întreaga distribuție a oferit o prestație incredibilă, plină de suspans, emoții și o portretizare la nivel superior a instinctului de supraviețuire.

2.„Liar Game

Ai de ales: Minți sau pierzi jocul. Inspirat după manga japoneză care poartă același nume, „Liar Game” prezintă povestea lui Nam Da Jung (interpretată de Kim So Eun), o studentă naivă care este invitată să se alăture unui reality show de supraviețuire cu șansa de a câștiga 10 miliarde de woni. Ea îl caută disperată după ajutor pe Ha Woo Jin (Lee Sang Yoon), un fost profesor de psihologie pentru a o ajuta să câștige jocul de supraviețuire. Actorii întruchipează cu succes personajele, astfel încât spiritul, emoția, empatia și trădarea se unesc pentru a avea un impact emoționalcputernic. Nivelul de suspans este pur și simplu de neegalat.

3.„Sweet Home

După moartea familiei sale, Cha Hyun Soo (Song Kang) se mută din casă și stă într-un apartament comun. La scurt timp, clădirea în care locuiește este atacată de un roi de monștri care îi ține pe el și colegii lui de cameră prinși în interiorul clădirii. Locuitorii își unesc puterile pentru a lupta cu aceste creaturi oribile atât cât pot, sperând să scape din clădire în viață. De la început până la sfârșit, drama este întunecată, sângeroasă și explozivă. Abilitățile de actorie din această dramă sunt remarcabile, combinând scene de acțiune uluitoare și momente tulburătoare pe măsură ce povestea progresează.

4.„Along with the Gods: The Two Worlds

Kim Ja Hong, interpretat de Cha Tae Hyun, este un pompier care și-a pierdut viața în timpul datoriei. Gang Rim (Ha Jung Woo), Hae Won Maek (Joo Ji Hoon) și Lee Deok Choon (Kim Hyang Gi) sunt trei gardieni ai morții care îl conduc în viața de apoi. Există o singură scăpare: trebuie să treacă o serie de încercări pentru a-și demonstra demnitatea și a scăpa de condamnarea eternă.

5.„The Devil Judge

Ce ai face dacă justiția ar fi în mâinile Diavolului? Ji Sung îl interpretează pe Kang Yo Han, judecătorul șef al Înaltei Curți de Justiție din Coreea de Sud futuristă, care și-a câștigat porecla „judecător al diavolului”. Kim Ga On (Jinyoung) este un judecător orfan începător, iar Yoon Soo Hyun (Park Gyu Young) este un ofițer de poliție, și împreună își unesc forțele pentru a descoperi adevăratul sens al justiției pentru supraviețuirea poporului lor.

6.„Strangers From Hell

Cunoscută și sub numele de „Hell Is Other People”, această dramă prezintă povestea lui Yoon Jong Woo (Im Siwan), un scriitor care se mută la Seul după ce a obținut un loc de muncă în oraș. Are puțini bani, dar se mulțumește cu un apartament ieftin. După ce își întâlnește vecinii, inclusiv pe Seo Moon Jo (Lee Dong Wook), un dentist ciudat, incidentele încep să apară, iar personajul principal își dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par.

Tu ce altă dramă ai adăuga pe listă?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s