[CCC] K-Drama “Melancholia” provoacă discuții aprinse din cauza “poveștii de iubire între elev și profesor”

Se încălzește atmosfera între spectatorii care cred că “Melancholia” are o temă problematică și cei care doresc să aștepte și să vadă.

Noua K-Drama “Melancholia” de la tvN este, potrivit descrierii dezvăluite, despre un elev de la liceu de elită care este un geniu la matematică și o profesoară nou angajată, care consideră că cifrele sunt ceva frumos.

Chiar înainte de premiera stabilită pentru 3 noiembrie, Melancholia a primit o atenție extraordinară pentru distribuția rolurilor principale, care vor fi interpretate de Lim Soo Jung și de actorul Lee Do Hyun. Având în vedere aceste vedete talentate de renume, drama părea să crească la nivelul așteptărilor în rândul fanilor de K-Drame.

Pe 15 octombrie, însă, când tvN a lansat posterele pentru Melancholia cu cele două personaje, s-a declanșat o dezbatere online cu privire la subiect. Unul dintre cele două postere spune: „Nu ar trebui să-mi placă nici matematica, nici de tine”.

Unii coreeni au considerat că este îndoielnic ca acest personaj să fie licean- în mod clar minor   – când Melancholia a fost clasificată ca fiind de genul unei povești romantice cu elevi. Citatul de pe afiș a ridicat, de asemenea, întrebări, deoarece poate sugera o relație inadecvată între un elev și un profesor. 

THEQOO
Între un elev și un profesor …?”
„Aceste afișe evidențiază cu adevărat diferența lor de vârstă … nu văd chimia.”
„Deci, este o versiune inversată în funcție de gen a dramei Young Lady And Gentleman”.
„Ce naiba ar trebui să însemne citatul ăsta?”
„Doamne, aceste concepte care amestecă minorii cu adulții mă fac să vreau să vomit. Aceasta și Young Lady And Gentleman. ”
„Din câte am auzit, acest spectacol a avut scenariul modificat la greu, deoarece se baza prea mult pe romantism. Dar suntem încă aici, așa că … ”

Trailerul emisiunii a alimentat dezbaterea, deoarece a surprins aparent aerul dintre cele două personaje care merg tot pe limita romantică: „Nu am putut rezolva această problemă. O să renunț totuși, pentru că ai spus că unele probleme nu pot fi rezolvate. Am control asupra acestor lucruri? De ce mă îndrăgostesc sau nu?”

 

Între timp, alți coreeni cred că dezbaterea cu privire la caracterul adecvat poate fi pripită și că drama merită să fie lansată  înainte de fi atât de criticată. Cineva a comentat: „Nici măcar nu știm sigur dacă personajele se vor îndrăgosti cu adevărat unul de celălalt – mai ales în modul în care  presupunem cu toții”.

Altcineva a subliniat că Melancholia nu este prima K-Drama care a abordat relația adult–minor pentru a stabili baza legăturii personajelor implicate. Și, în majoritatea cazurilor, povestea reală începe odată ce ambele personaje au ajuns la vârsta adultă – și astfel „din punct de vedere tehnic, nu există o problemă”. 

| THEQOO
„Bine, dar personal nu cred că Lim Soo Jung ca actriță ar fi ales un scenariu care o va îndrăgosti de un minor. Deci … voi aștepta să văd. ”
„Suntem siguri că este o poveste romantică? Ce se întâmplă dacă este vorba despre un elev și un profesor care colaborează pentru a remedia lucrurile care nu sunt corecte cu școala lor? „
„Adică nu știm care este povestea. Asa de… „
„Să îi lăsăm mai întâi să apară în premieră, vă rog. Nu vom ști până nu îl vom urmări. Cred că va fi un spectacol bun. Ambii potențiali știu cum să aleagă scenarii bune, așa că sunt încântat. ”

Ce părere aveți?

 

Sursa: koreaboo

Un gând despre „[CCC] K-Drama “Melancholia” provoacă discuții aprinse din cauza “poveștii de iubire între elev și profesor”

  1. Ioana

    Si-n Memorist n-au comentat anul trecut?? Nu avea acelasi lucru la inceput sau in toata drama?( am vazut putin din primul ep) doamne ce ipocrite sunt fetitele alea din Coreea =)))))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s