5 idoli k-pop care suferă de alergii bizare!

Idolii k-pop sunt și ei oameni care suferă de alergii, însă unele dintre acestea sunt cu adevărat neobișnuite!

Uneori corpul uman reacționează diferit la anumiți factori inofensivi din mediu pe care organismul îi confundă cu substanțe nocive și ajunge să lupte împotriva pericolului, încercând să îndepărteze factorul respectiv prin strănut, erupții cutanate sau alte simptome, pe care noi le-am numit de-a lungul timpului alergii. Iată o listă cu cinci situații ale unor idoli k-pop care suferă de alergii mai rar întâlnite!

Jin din BTS este alergic la usturoi și cartofi!

Jin devine primul membru BTS care are 2 melodii cu peste 160.000 de aprecieri pe Melon | K-POP ROMÂNIA

În trecut, membrul BTS a împărtășit cu fanii un episod în care a mers la un medic alergolog deoarece avea diverse mâncărimi, iar specialistul i-a recomandat să o lase mai ușor cu usturoiul. Totuși, din fericire, alergiile sale nu sunt foarte grave și se poate bucura în continuare de preparatele care nu conțin chiar așa mult usturoi!

Am aflat ulterior ca Jin nu poate mânca nici cartofi tot din cauză că e alergic, acesta fiind unul dintre motivele pentru care el a renunțat, de asemenea, la gătit.

Minhyun din NU’EST este alergic la praf… și la sare!

NU'EST Minhyun's fans celebrate his birthday by donating wells to provide clean water to Cambodian villages | allkpop

Fostul membru al grupului Wanna One a spus că și-a dat seama de această bizară condiție a sa abia atunci când a filmat alături de trupa NU’EST videoclipul muzical al melodiei „Overcome”, în care fundalul înzăpezit era decorat, de fapt, cu sare de bucătărie, la care Minhyun a făcut o reacție alergică.

El a mai discutat, de asemenea, despre alergia sa gravă la praf, motiv pentru care idolul este și bine instruit în arta curățeniei, pe care o practică foarte des, pentru a se apăra de particulele dăunătoare sănătății sale.

Jihyo din TWICE este alergică la ananas

210619 TWICE Instagram Update - Jihyo | Kpopping

Deși de multe ori idolii k-pop ar putea fi asemănați cu fructele, pentru firile lor energice și prospețimea pe care o emană, se pare că de fapt mulți dintre aceștia suferă de alergii la fructe. Amber din f(x) este alergică la mango, Peniel din BTOB – la lebeniță, SinB din GFRIEND – la struguri, și se pare ca Jihyo e alergică la ananas!

Artista a menționat în trecut că dacă ar consuma acest fruct, gâtul său s-ar irita foarte tare.

Kim Woo Seok este alergic la lentilele de vedere!

Kim Woo Seok makes his first solo comeback with sleek yet playful MV for 'Sugar' | allkpop

Lentilele de contact sunt adesea o necesitate pentru idoli, mai ales pentru cei care, ca și el, au o vedere destul de slabă. Din păcate, datorită acestei alergii bizare, el trebuie să îndure mâncărimea și roșeața ochilor pe parcursul unui eveniment.

În cele mai multe cazuri, fostul membru al grupurilor UP10TION și X1 este văzut purtând ochelari de vedere, pentru a face față provocării de a avea probleme cu vederea.

Jeno din NCT este alergic la animale, deși are trei pisici!

Orice fan NCT știe deja că Jeno este un mare iubitor al psicilor. El a salvat prima sa pisicuță de pe stradă, dar a avut parte de mai multe obstacole în conviețuirea cu aceasta, deoarece a descoperit că e alergic la părul de animale.

Totuși, el a trecut peste această problemă și, din dragoste pentru pisici, a decis să mai adopte încă două drăgălașe!

Ce părere aveți despre aceste alergii?

Sursa

Un gând despre „5 idoli k-pop care suferă de alergii bizare!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s