Wonho, despre faptul că a slăbit 9kg: „Nu putea fi mai perfect”

Într-un nou filmuleț din culisele revenirii solo a lui Wonho, acesta a mărturisit că a slăbit 9 kilograme.

Wonho a lansat un videoclip din culisele filmărilor clipului „Suit Dance” și „Jurnalul” lui Naver Now prin intermediul canalului său personal de YouTube „ohhoho”.

Videoclipul lansat îl arată ​​pe Wonho participând la filmările „Suit Dance”. Wonho și-a etalat fizicul solid într-o uniformă de agent și a fost absorbit de repetiția pentru „BLUE”. 

După repetiție, Wonho a schimbat constant idei cu dansatorii pentru a îmbogăți evoluția. Apoi el a spus: „Am 81 kg acum. Am slăbit 9 kg” ,de unde putem ghici că a depus eforturi mari pentru perfecționarea fizicului său.

În plus, Wonho le-a făcut complimente dansatorilor precum „Bun echilibru”, „Atât de cool” și a făcut atmosfera filmărilor să fie una caldă.

Dar nu vă faceți griji! Wonho a promis că, pentru fanii săi americani, va pune la loc mușchii pe care i-a pierdut în procesul de slăbire forțată. Nu este pentru prima dată când Wonho ține diete stricte pentru a slăbi. Idolul este pasionat de body building însă, pe vremea când era membru al grupului MONSTA X, agenția îl obliga înainte de aproape fiecare revenire să slăbească.

 

Sursa: 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s