Un internaut afirmă că un actor și-a obligat fosta iubită să avorteze + fanii lui Kim Seon Ho sunt îngrijorați

În data de 18 octombrie, presa sud coreeană a fost plină de zvonurile răspândite online de o persoană care susține că un actor la mare vogă și-ar fi obligat fosta iubită la avort.

Pe 18 octombrie, diferite portaluiri mass-media au scris despre actorul „K” (încă nu este clar dacă K este sau nu inițiala actorului). Actorul a devenit un subiect fierbinte după ce un internaut, care pretindea că este fosta iubită a actorului, a spus că acesta a forțat-o să facă avort și a profitat de ea, promițându-i că se va căsători cu ea. Ea a lăsat să se înțeleagă că actorul este cineva care a recent a câștigat foarte multă popularitate și care are o imagine publică pură. 

Fosta iubită a dezvăluit că s-au despărțit în urmă cu aproximativ 4 luni. Ea a explicat că a rămas însărcinată după un act sexual neprotejat și că a vrut să nască copilul pentru că i s-a spus că  din punct de vedere fizic este slabă pentru a rămâne însărcinată. 

Ea a scris: „El este crud și rece în viața reală. De asemenea, el a vorbit în mod frecvent pe la spatele colegilor săi, inclusiv seniori, colegi, regizor și toți cei din jur.” 

După ce rapoartele despre actorul „K” s-au răspândit pe web, internauții au încercat să ghicească cine este actorul. 

La scurt timp după, un reporter devenit Youtuber, Lee Jinho, a susținut că Kim Seon Ho este actorul „K”, iar fanii au cerut imediat agenției SALT Entertainment să lanseze o declarație oficială pentru această problemă. 

Kim Seon Ho a dominat căutările în timp real în Coreea de Sud, iar fanii săi i-au cerut agenției să soluționeze problema. Iată câteva comentarii : „Nu o să cred până nu va apărea o declarație oficială”, „Așteptăm cu toții SALT Entertainment, acum”, „Sper că vor nega” și multe altele.

Sursa: kstarlive

6 gânduri despre „Un internaut afirmă că un actor și-a obligat fosta iubită să avorteze + fanii lui Kim Seon Ho sunt îngrijorați

 1. mariagrafu

  Ok… Faza cu ,, este crud și rău în realitate ” devine banala pentru mine și am să-mi justific răspunsul, dar întâi de toate, țin cu victima … So
  1. Daca acel K despre care spune respectiva este sau nu rău doar ei știu asta… Însă, eu una nu pot înțelege cum unele se pot culca cu anumiți tipi pe care îi numește ,, rai ” ca mai apoi să rămână gravide ( ca și o certitudine într-un fel )
  2. Faza cu avortul deja am auzit-o de n ori
  3. Sunt femeie … Mândria mea este atât de mare încât încă nu îmi vine să cred din propria mea mândrie cum alta femeie s-a putut lăsa manipulată și obligata
  4. Putea să se despartă de el, ajungea în instanță cu copilul și gata
  5. Daca era rău și crud, de ce a stat cu el ????????????
  No… Cu astea fiind zise … Nu știu ce altceva să mai spun

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
   1. mariagrafu

    Personal m-am obișnuit… sunt femeie si gandesc si eu ca pentru unele le-ar fi mult mai usor asa … ajung in instanta, se dovedește că fusese gravidă ( si nu neaparat cu acel K ) ca mai apoi instanța să îi dea castig de cauza … rămâne cu banii, iar un viitor potențial actor va avea cariera distrusă

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
 2. Pingback: Kim Seon Ho, Shin Min Ah și Lee Sang Yi își amână interviurile în urma scandalului iscat | K-POP ROMÂNIA

 3. Pingback: Kim Seon Ho admite acuzațiile aduse și își cere scuze fostei sale iubite, ‘A’ | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s