Articol: [Exclusiv] Contractul lui Kim Seon Ho cu Salt a expirat în septembrie … agenția trage spre el focuri infernale.

Sursa: DongA Sports

Contractul actorului Kim Seon Ho cu Salt Entertainment ar fi expirat deja.

Un expert din industrie a declarat pentru Sports DongA într-un raport exclusiv: „Kim Seon Ho și Salt discută despre reînnoirea contractelor încă din vara trecută, înainte de expirarea contractului din septembrie. Unele agenții au încercat să-l contacteze. Cu toate acestea, el încă avea proiectele rămase pentru „Hometown Cha Cha Cha”, astfel încât reînnoirile au fost amânate până la finalizarea programului său. Dar apoi a izbucnit scandalul „.

Pe 19, la trei zile după scandalul „avortului”, agenția sa Salt Entertainment a dat o declarație vagă și a declarat că „în prezent investighează faptele” și a cerut „să se aștepte puțin mai mult”.

Cu toate acestea, declarația lor ridică suspiciuni, deoarece nu este clar dacă agenția a fost lovită de o „bombă nucleară” în timp ce încerca să îl rețină pe Kim Seon Ho sau dacă au ales să se autodistrugă împreună pentru că erau conștienți de situație și au stat liniștiți privind spectacolul pe margine.

Agenția sa arată o metodă de gestiune a crizei rar întâlnită și dificil de înțeles, creând mai multe suspiciuni.

Între timp, internauții speculează despre identitatea fostei sale iubite.

[+4.759, -279] În trecutul lui Kim Seon-ho ar trebui să vă uitați, nu la femeia care a expus povestea…

[+3,113, -967] Există atât de multe cupluri care promit să se căsătorească în 2 ani și nu o fac niciodată … unele care se întâlnesc chiar de 10 ani și tot se despart. Nu este vina nimănui decât a lor pentru faptul că nu a folosit metode contraceptive. Avortul este și el din vina lor. Ar trebui să se căsătorească cu ea doar pentru că este o femeie care și-a avortat copilul?

[+1,617, -811] Potrivit echipei de anchetă a internauților, există zvonuri că agenția sa a amânat în mod deliberat negocierea/discuțiile cu fosta sa iubită pentru a-și reînnoi contractul exclusiv și, dacă nu a semnat din nou cu ei, aceștia „au stat doar pe margine” și așteptat să explodeze lucrurile. Se spune că Kim Seon-ho s-a dus la Busan fără să cunoască situația. Nu știm măsura în care este adevărat, dar bietul Kim Seon-ho este înjunghiat pe la spate doar  pentru că și-a pus încrederea în agenția și prietena lui … el este cel mai de compătimit.

[+1,616 -804] Nu este nimic în neregulă cu a termina lucrurile în mod curat după o relație. Nu a făcut nimic rău. Ea este doar o c**vă înnebunită după atenție care s-a enervat pe faptul că lui ]i merge bine chiar și după despărțirea lor. Este normal să faci sex când te întâlnești …

[+626, -182] Nu sunt un fan al lui Kim Seon-ho, dar se pare că a reușit să se răzbune. Pun pariu că au vorbit despre căsătorie în mod normal, în timp ce se bucurau împreună de o cană de supă kimchi când se întâlneau ~~ cum este asta o promisiune de a se căsători cu cineva? Nu poți forța pe cineva să aibă un copil cu tine dacă nu este pregătit. Va deveni o povară pentru copilul tău în viitor. Și doar pentru că a avortat un copil înseamnă că nu mai poate avea copii? Dacă ar fi iubit-o cu adevărat, i-ar fi cerut să țină copilul, dar nu a făcut-o, așa că a cerut avortul și s-a despărțit de ea. Este o persoană lașă? Da, dar nu există niciun motiv pentru a provoca atât de mult zgomot. Este fericită acum că a dus lucrurile până aici?

[+555, -117] Probabil că a simțit că este nedreptățită și a vrut să se răzbune pe el pentru că este o celebritate. Nici Kim Seon-ho nu a făcut ce trebuie, dar … păcat. Se află în această situație chiar acum, pentru că a întâlnit o femeie greșită.

[+262, -43] Nu muri .. stai acolo … va trece ..

Sursa suplimentară: Seoul Newspaper

Un gând despre „[CCC]A fost dezvăluit că în septembrie contractul lui Kim Seon Ho a expirat + suspiciuni cu privire la „declarația” agenției

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s