Yoon Jong Hoon se va alătura actorilor Lee Sung Kyung și Kim Young Dae pentru o nouă dramă tvN

Yoon Jong Hoon confirmado para unirse a Lee Sung Kyung y Kim Young Dae en nuevo drama

Lee Sung Kyung, Kim Young Dae și Yoon Jong Hoon vor juca în viitoarea dramă de pe tvN, „Shooting Star”!

„Shooting Star” va fi o nouă dramă care ne va dezvălui povestea unor oamenii ce lucrează în industria de divertisment. Comedia romantică va fi interpretată de Lee Sung Kyung în rolul lui Oh Han Byul, șeful echipei de relații publice dintr-o agenție de divertisment și de Kim Young Dae, care va juca rolul unui star, Gong Tae Sung.

De asemenea, luna trecută s-a confirmat faptul că Lee Jung Shin din CNBLUE și Lee Seung Hyub din N.Flying se vor alătura distribuției.

Pe 20 octombrie, a fost dezvăluit că actorul Yoon Jong Hoon va juca și el în dramă. El va interpreta unul dintre personajele principale pe nume Kang Yoo Sung, liderul echipei de management. Va fi pentru a doua oară când, acesta și Kim Young Dae, se vor întâlni pentru un proiect cinematografic, primul fiind serialul ”The Penthouse”.

Yoon Jong Hoon a primit multă dragoste pentru rolul său din serialul „Penthouse”, unde l-a interpretat pe faimosul Ha Yoon Chul. De asemenea, a apărut în numeroase drame, printre care; “Emergency Couple”, “Return” și “Come and Hug Me”. În prezent, acesta apare într-un reality show intitulat „We Won’t Hurt You” alături de colegii săi din „The Penthouse”.

„Shooting Star” este scrisă de Choi Young Woo și va fi regizată de Lee Soo Hyun, cel care a lucrat la dramele „Find Me in Your Memory”, „Awaken” și „The Witch’s Diner”.

Viitoarea k-dramă va începe filmările la sfârșitul lunii.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s