Fosta iubită a lui Kim Seon Ho anunță că va lua măsuri legale + oferă o nouă declarație și spune că o va șterge în curând

Fosta iubită a lui Kim Seon Ho a dezvăluit că va lua măsuri legale împotriva comentariilor malițioase și amenințărilor cu moartea la adresa ei.

La începutul acestei săptămâni, o femeie anonimă a postat pe o comunitate online, acuzând că fostul ei iubit, care este actor, a forțat-o să avorteze și a mințit-o despre faptul că ar vrea să se căsătorească cu ea, iar după a început să o trateze urât. Ea a mai susținut că acesta vorbea pe la spate despre mulți colegi și chiar pe unii îi trata cu superioritate. Femeia a spus că, după ce s-a despărțit de ea prin telefon, a așteptat luni întregi pentru a primi scuze de la el, dar până la urmă a recurs să scrie această postare.

Pe 20 octombrie, Kim Seon Ho a confirmat că el este actorul menționat în postarea anonimă și și-a cerut scuze prin intermediul agenției sale. Curând după aceea, s-a anunțat că va părăsi emisiunea „2 Days & 1 Night Season 4” și că va renunța la două proiecte cinematografice.

În aceeași zi, identitatea fostei iubite a început să se răspândească online, iar avocații ei au postat o declarație oficială prin care anunța că vor lua măsuri legale împotriva amenințărilor cu moartea. De asemenea, fosta iubită a lui Kim Seon Ho dezvăluit că, între timp, a primit scuze de la actor, iar ea i-a acceptat scuzele. Iată ce au declarat avocații:

Bună ziua. Suntem avocații Lee Dong Hoon și Jung Da Eun de la firma Best Way, care o reprezintă pe fosta iubită a lui Kim Seon Ho, „A”.

În acest moment, informațiile personale despre „A” sunt dezvăluite în mod imprudent prin mediul online, iar aceasta se confruntă cu nenumărate atacuri, chiar amenințări cu moartea. Drept urmare, „A” este foarte stresată de situație, până în punctul în care, îi este greu să-și vadă de viața cotidiană.

Pentru a preveni ca „A”, care nu este o celebritate, să sufere din cauza acestor momente dificile, vă rugăm să vă abțineți de la speculații exagerate și defăimarea caracterului. Vrem să cerem ca reporterii să se abțină să o investigheze pe „A” sau să ceară interviuri.

Firma noastră de avocatură va face tot posibilul pentru a proteja pe „A” și va informăm că vor recurge la acțiuni legale.

Între timp, fosta iubită a oferit și ea o declarație cu privire la acest scandal de mare amploare:

Îmi pare rău că am rănit în mod neintenționat mulți oameni cu postarea mea.

Acea persoană și cu mine am fost cu adevărat îndrăgostiți în trecut, așa că mă simt rău văzând că tot ce a clădit până acum se prăbușește într-o clipă din cauza postării.

Am primit scuze din partea lui și cred că au existat multe neînțelegeri. Nu vreau să se răspândească informații neadevărate și nu vreau ca povestea noastră să fie exagerată.

Mă simt rău, deoarece știu că am provocat daune multor oameni prin această controversă. Voi șterge această postare în curând.

Sursa: soompi.es

8 gânduri despre „Fosta iubită a lui Kim Seon Ho anunță că va lua măsuri legale + oferă o nouă declarație și spune că o va șterge în curând

 1. Ana34

  In sfarsit a avut atitudinea de a spune adevarul! Au fost îndragostiti! A iubit-o, l-a iubit! Dupa cum am mai spus! Faptul ca el, i-a cerut avortul a fost probabil din cauza presiunii asupra lui, proiecte, munca peste munca, considerand ca nu ar avea timp pentru a creste impreuna copilul! Sunt foarte sigura ca ii pare rau pentru greseala ce a facut-o! Sunt total impotiva avorturilor! Asa ca sper sa stie ca a omorat un inger! Totusi probabil panica si frica l-au determinat sa faca asta!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Roxi

  Doi iresponsabili si punct .
  Mi se pare prea inventata situatia . Deci spui ca te a obligat , s a comportat urat , iar el confirma situatia , totul ok pana aici .
  Iar mai apoi ea spune ca a fost iubire sincera si ca nu a vrut sa faca rau nimănui .Ma lasi ? Daca era iubire sincera si responsabilitate , parerea mea e ca nu se termina cu un avort sau nu apărea sarcina . Oricât de presat ar fi fost el , totusi era dragostea aia sincera . Tineti cont si de vârsta lor , daca la 30 si ceva de ani ei nu stiu ce e aia responsabilitate … hai sa nu mai avem pretentii in cazul artiștilor / idolilor tineri care o gafează .

  Apreciază

  Răspunde
 3. #BlueSky

  Scandalul se putea rezolva intre 4 ochi vazand postarea ei. Daca dorea scuze putea sa se întâlnească cu el fara atata balamuc.
  Dar ea a preferat sa faca totul public si acum amândoi au de pierdut.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Doina

  Da sint deacord cu multe pareri sint deasemeni vinovati amndoi si cred ca faptul de a ramine insarcinata cu forta este o amenintare de ambele parti Dar sa stiti ca exista multa presiune pe artisti si ei se refuleaza astfel prin frustrari ,amenitari,frici si nu in ultimul rind sinucideri Uite ca nu crezi cind vezi asa niste copiii maturi frumosi cu tot viitorul in fata intro pasa a vietii ,o experienta se naruie totul 🥺💙❤🙏

  Apreciază

  Răspunde
 5. Dana G

  Domnisoara in cauza stia clar ce face cand a publicat anuntul ,degeaba se disculpa acum. Ea a vrut razunare si sa l distruga ca actor si se pare ca a reusit. E trist si urat sa recurgi la astfel de tricuri si cred ca acum numai asteapta sa fie luata de nevasta si nu stiu cati empatizeaza cu felul ei de a fi. Eu cred ca a fost doar o razbunare ieftina si murdara !

  Apreciază

  Răspunde
 6. 2ne1forever

  Cineva din Coreea, mi-a spus ca ei ii plac cluburile, a fost casatorita cu un barbat bogat iar acum 4 ani a divortat de acesta! Probabil neavand resurse financiare a reusit cumva sa il abordeze pe el! Este cea mai probabila varianta ca ea sa il fi imbatat intr-o seara si sa faca magia, iar ulterior sa il abuzeze emotional! El respectand-o si avand incredere in ea, acum si-a asumat toata vina fara sa contraatace! Poate nici macar na fost copilul lui ! 🤦🏼‍♀️ Pare inocent dar se pare ca este mai imatur si mai inocent decat am crezut! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s